2880x1000_allente_live

Viasat och Canal Digital blir nu Allente!

Och vi ska bli störst på underhållning.

För dig innebär det här helt enkelt att alla dina underhållningsbehov är täckta. Idag och i framtiden. Oavsett om du bor själv eller med andra, eller alltid vill se de senaste serierna med bästa kvalitén eller om du behöver den bästa underhållningen till stugan.

Och även om alla är olika, har Allente något för alla.

Underhållning binder oss samman, över generationer och över landsgränser. Och nu kan ännu fler människor ta del av den gemenskap av känslor som film och tv ger oss.

Vi är bättre tillsammans.

Vilka fördelar ger detta dig?

All underhållning på ett ställe

Namnet Allente står för All entertainment. För att vi har samlat all underhållning på ett ställe! Hos oss får du vanliga tv-kanaler och streamingtjänster i samma paket. Våra tv-paket och stora utbud av tillval är det dessutom enkelt att bygga ihop det perfekta utbudet som passar just dig.

Tv via fiber och parabol

Har du tillgång till fiber hemma? Då är det superenkelt att få tv från Allente direkt via ditt fibernät. Inte? Då kan du alltid välja tv via parabol istället – ett driftsäkert alternativt som dessutom ger fantastisk ljud- och bildkvalitet!

Supersnabbt bredband

Surfa, streama, spela eller jobba online? Allente erbjuder bredband i flera olika hastigheter via det öppna fibernätet. Extra bra pris får du när du samtidigt skaffar fiber-tv från oss!

Viaplay och Paramount+ ingår

Älskar du film och serier? Det gör vi också. Därför ingår både Viaplay och den nya streamingtjänsten Paramount+ i alla våra populäraste tv-paket. Sport? I tv-paket Premium ingår massor!

Vill du bli kund?

Se vårt senaste erbjudanden här!

Se erbjudanden

Är du en tidigare Canal Digital-kund?

Här hittar du mer information om hur detta påverkar dig!

Läs mer

Är du en tidigare Viasat-kund?

Här hittar du mer information om hur detta påverkar dig!

Läs mer