Har du blivit kontaktad av våra säljare?

När man har marknadens största utbud av underhållning vill man förstås att alla ska veta det. Därför kontaktar vi folk via hembesök och via telefon. Om du har blivit kontaktad av oss och vill ha mer information kan du läsa mer här.

Hembesök
Allentes Field Sales-team arbetar med försäljning via hembesök, marknader och mässor runt om i Sverige. Vi har idag representanter för vår hemförsäljning över hela landet. Besöken sker under schemalagd arbetstid mellan 13.00-21.00.

Våra Allente-säljare bär alltid kläder med loggan på. Alla säljare bär på företagslegitimation och på legitimationen finns ett telefonnummer till ansvarig på Allente, som kan verifiera att säljaren arbetar på Allente eller hos någon av våra partners.

Telefonförsäljning
När vi ringer dig använder vi externa telemarketingföretag. Det är viktigt för oss att du blir bemött på ett trevligt sätt, och för att säkerställa detta gör vi kontinuerliga kvalitetsundersökningar.

Vi följer bestämmelserna hos NIX-telefon. Vi är medlemmar i Kontakta (före detta Sveriges Callcenter Förening, SCCF) samt ställer krav på att våra telemarketingföretag är medlemmar och följer branschetiska regler från Kontakta och SWEDMA.

  •