V sport golf card

För dig med tillvalspaket V sport golf ingår även den exklusiva appen V sport golf card som ger dig en utmärkt anledning att testa nya banor och ställas inför andra golfutmaningar än vad du är van vid på din hemmabana.

Mot uppvisande av V sport golf card får du upp till 40% rabatt på ordinarie greenfee på de 40-tal banor som är anslutna till kortet. Du får rabatten genom att visa upp appen i inloggat läge då du ska betala för din golfrunda. Det går också att boka banor via appens bokningsfunktion. V sport golf card kostar ingenting, utan är en förmån för dig som beställer V sport golf.

Kom igång med V sport golf card
Ladda ner appen i din mobil och logga in och ange "Allente". Därefter lägger du till ditt kundnummer och ditt postnummer. Ditt kundnummer hittar du på din senaste faktura eller på Min sida.

 

Här kan du ladda ner appen

Klicka här om du har en iPhone för att komma till App Store.
Klicka här om du har en Android för att komma till Google Play.

Anslutna banor 2023

Klicka på valfri region nedan för mer information om de golfklubbar som är anslutna till V sport golf card. 

  
 • Södra Sverige

  BOA OLOFSTRÖMS GOLFKLUBB

  Boa Olofströms GK erbjuder en lättpromenerad 18-håls parkbana i ett vackert blekingskt bok- och ek landskap. Välbyggda stenmurar och den genomkorsande Orlundsån bidrar till en varierad banlayout. Hälften av våra utslagsplatser är naturligt upphöjda vilket delvis underlättar spelstrategin. Greenerna håller en hög nivå och är jämförelsevis snabba. Självklart är vi Miljöcertifierade och banan giftfri för våra gästers, medlemmars och banpersonals skull. Flera husbil/husvagnsplatser med el finns i anslutning till restaurang och klubbhus. På Boa GK Olofström är trivselfaktorn hög. 

  Kontakt 

  Tidsbokning: 0454–433 66 eller 0454–22 63 84 

  Adress: Boa Nygårdsvägen 150, 293 93 Olofström

   

  CARLSKRONA GOLFKLUBB

  Carlskrona GK är en 18-hålsbana i naturskön skärgårdsmiljö i Blekinge. Den ligger vackert på gränsen till ett naturreservat med bland annat ett stort antal 100-åriga ekar, som blir ett naturligt inslag i den flacka och öppna parkbanan. Carlskrona GK har också en trevlig klubbhusanläggning, restaurang och bra träningsmöjligheter.

  Kontakt
  Tidsbokning: 0457-351 23
  Adress: Almö, 373 34 Nättraby
  Hemsida: www.carlskronagk.com

  Vägbeskrivning
  E22 från Ronneby, ta höger vid Hasslö, Almö. E22 från Karlskrona, ta vänster vid Hasslö, Almö. Följ skyltning från E22, ca 3 km.

   

  DEGEBERGA-WIDTSKÖFLE GOLFKLUBB


  Degeberga-Widtsköfle GK är en kuperad hedbana med tydlig inspiration från Skottland. De stora ondulerade greenerna gör puttningen extra utslagsgivande. Förutom 18-hålsbanan finns det också en korthålsbana över 9 hål och bra träningsområden. Här avgörs årligen flera elittävlingar.

  Kontakt
  Tidsbokning: 044-35 50 35
  Adress: Segesholmsvägen 126, 297 21 Degeberga
  Hemsida: www.dwgolfklubb.se

  Vägbeskrivning
  Väg 19 mot Simrishamn/Ystad. 3 km söder om Degeberga, följ skylt mot golfbana.

   

  EKSJÖ GOLFKLUBB

  Välkommen att besöka en av Smålands bästa och vackraste banor. Vi kan erbjuda en intressant golfbana i vacker kulturell miljö på Skedhults Gård med anor från 1600-talet. Banan är en omväxlande parkbana med naturliga, vackra sjöar. Teknisk intressant. Hål 1 har av tidningen Svensk Golf utsetts till ett av Sveriges 50 bästa golfhål.

  Kontakt
  Tidsbokning: 0381-13525
  Adress: Eksjö Golfklubb, 575 96 Eksjö
  Hemsida: www.eksjogk.se

  Vägbeskrivning
  Väg 40 Nässjö-Eksjö. Från Nässjö 15 km sväng vänster. Från Eksjö 6 km sväng höger. Skylt Skedhult golfbana

   

  HOOKS GOLFKLUBB / HOOKS HERRGÅRD

  Ett par mil söder om Jönköping ligger Hooks Herrgård vackert intill Hokasjön. Här finns en komplett golfanläggning där du kan kombinera golf med boende och SPA. Du spelar golf på två välrenommerade 18-hålsbanor, Parkbanan och Skogsbanan och njuter av gourmetmat och herrgårdsmiljö på kvällen. Välkommen till ett slags skönare liv i Småland.

  Kontakt
  Tidsbokning: 0393-214 20
  Adress: Hooks GK, 560 13 Hok
  Hemsida: www.hooksgk.se

  Vägbeskrivning
  Strax intill E 4 - tre mil söder om Jönköping, utmed väg 30 mot Växjö, ligger Hooks Herrgård/Hooks Golfklubb.

   

  PERSTORPS GOLFKLUBB

  Perstorps GK är en lätt kuperad, charmfull park- och skogsbana över 18 hål. Banan har en karaktärsfull stil med varierande och ibland försåtliga hinder, som ställer extra krav på stadig hand och kalla nerver. Det finns även en korthålsbana med 6 hål. Efter golfrundan kan du koppla av i det trivsamma klubbhuset.

  Kontakt
  Tidsbokning: 0435-354 11
  Adress: Gustavsborg 501, 284 91 Perstorp
  Hemsida: www.perstorpsgk.se

  Vägbeskrivning
  Närmaste tätort Perstorp. Följ väg 21 till Perstorp och kör mot Färingtofta ca 2 km. Följ skylt mot golfbana.

   

  TRELLEBORGS GOLFKLUBB

  Välkommen till en av Sveriges riktiga seaside-banor. Trelleborgs 18 hål är en sann utmaning för alla golfare. Här finns en ny bana varje dag, för precis som på alla riktiga linksbanor är det vinden som bestämmer hur banan skall spelas!

  Kontakt
  Tidsbokning: 0410-33 04 60
  Adress: Kämpingevägen 19, 231 93 Trelleborg
  Hemsida: www.trelleborgsgk.se

  Vägbeskrivning
  Från Malmö på E6 mot Trelleborg. Strax innan Trelleborgs stad följer du skyltning mot Falsterbo, Höllviken och Skanör.

   

  WITTSJÖ GOLFKLUBB


  Wittsjö GK är en naturskön skogsbana med variationsrika hål. Fairway är på sina håll ganska smal, det lönar sig oftast att spela strategiskt och att placera sina slag med hjärnan i stället för hjärtat. 

  Vi har fina stugor för övernattning med plats för upp till 28 personer, precis vid 18:e fairway. I varje stuga finns allt du behöver för upp till sex personer, fräscht badrum med dusch, pentry för tillagning av enklare rätter, sköna sängar och en stor altan med tak för härliga stunder i kvällssolen.  

  I vår restaurang serveras det lunch alla vardagar i veckan och det finns även en meny med lite enklare rätter för dig som vill äta på andra tider och självklart har vi fullständiga rättigheter för dig som bara vill ha något gott att dricka före eller efter rundan. I restaurangen serveras både frukost och middag för våra stuggäster. 

  Kontakt 
  Telefon: 0451-226 35 
  Mail: info@wittsjogk.se 
  Hemsida: www.wittsjogk.se 
  Adress: Ubbaltsgården, 282 68 Vittsjö

   

  ÄLMHULTS GOLFKLUBB

  Golfklubben ligger precis i utkanten av Älmhult, nära norra infarten från 23:an. Banan är en park- och skogsbana anpassad till det typiskt småländska jordbrukslandskapet. En golfrunda här bjuder på intressanta möjligheter och en naturupplevelse bland vackra stengärdesgårdar och lummiga lövträd. Det är en bana som kräver tanke före slaget. Älmhults Golfklubb – en naturskön bana i Linnébygden.

  Kontakt
  Tidsbokning: 0476-141 35
  Adress: Äskya 31, 343 90 Älmhult
  Hemsida: www.almhultsgk.se

  Vägbeskrivning
  Väg 23 från söder, passera IKEA varuhus och sväng vänster nästa avfart. Följ skyltning mot golfbana.
  Väg 23 från norr, du närmar dig Älmhult och ser golfbanan på höger sida. Sväng höger vid avfarten och följ skyltar mot golfbana.

 • 
 • Mellersta Sverige

  GAGNEFS GOLFKLUBB

  Gagnef Golfklubb ligger i Dalarna, bara 20 minuters bilfärd från både Leksand och Borlänge. En naturskön 18 hålsbana i en fantastisk miljö med spel stora delar längs Västerdalälven. Det finns uppställningsplatser för husvagn och husbil och andra boendemöjligheter i närheten. Golfkrogen är öppen året runt och erbjuder lunch, konferens, festarrangemang och catering.

  Kontakt
  Tidsbokning/shopen: 0241-601 00
  Epost: shop@gagnefsgk.com
  Adress: Rista 50, 785 60 Djurås
  Hemsida: www.gagnefsgk.com 

   

  HAGGE GOLFKLUBB

  Längs sjön Haggen sträcker sig sju av Hagge GK:s 18 hål. En underskön park- och skogsbana som bjuder på många utmaningar. Njut sedan av både måltid och dalmål på terrassen där du har härlig utsikt över Haggen. Här finns även ett stort övningsfält, två övningsgreener och en driving range med golfstudio. Vald till Årets golfklubb 2022 av Golfjournalisterna i Sverige.

  Kontakt
  Tidsbokning: 0240-65 57 83
  Adress: Haggevägen 65, 771 90 Ludvika
  Hemsida: www.haggegk.se

  Vägbeskrivning
  Längs riksväg 50, i södra Ludvika, ta av vid OK/Q8 och följ skyltarna.

   

  IDREFJÄLLENS GOLFKLUBB


  En härlig och utmanande bana med vackra vyer, kristallklart fjällvatten men även mördarbackar och en del klurigheter. Kanske träffar du också på en ren som svalkar sig i en bunker? Denna fina fjällbana firar 30 år i sommar! Detta firas under hela säsongen men mest under vecka 29 med extra mycket kalas den 22 juli vilket var datumet då de första slaget slogs ut 1992. Kring klubbhuset finns övningsområden, välutrustad shop, restaurang och en PRO som kan locka fram det bästa ur alla.

  En nyhet till sommaren 2022 är att det börjas bygga ett hotell med tillhörande lägenheter i direkt anslutning till golfbanan. Hotellet beräknas stå klart under hösten 2023. Det blir ett uppskattat tillskott för våra golfande gäster.

   

  Kontakt
  Kansli/tidsbokning: 0253-202 75
  Reception/restaurang: 0253-202 75
  Hemsida: www.idregolf.se

  Vägbeskrivning
  2 km från Idre by mot Foskros

   

  KLÖVSJÖ-VEMDALENS GOLFKLUBB


  En otroligt vacker fjällbana med kuperande fairways och omväxlande hål. Banan är väldigt välskött och har fina greener och fairways. Finns camping och stuguthyrning ett stenkast bort för den som vill ha boende. Efter 18 hål finns även härlig atmosfär att avnjuta på Fäbokrogen som ligger i anslutning till banan.

  Kontakt
  Telefon: 0682-23176
  Adress: Utanbergsvallarna, 84597 Klövsjö
  Hemsida: http://www.kvgk.se/

  Vägbeskrivning
  Utanbergsvallarna 5km söder om Klövsjö, Sveriges vackraste by. 10 mil söder om Östersund.

  LJUSDALS GOLFKLUBB

  En trevlig och rolig, centralt belägen, park- och skogsbana som ligger längs med älven Ljusnan. Banan är tämligen okuperad vilket gör den enkel att promenera.

  Övningsfält, puttinggreen och övningshål, campingplatser, uthyrningsstugor samt golfpaket. Välsorterad golfshop och en populär och fin golfrestaurang.

  Kontakt
  Tidsbokning, shop/kansli: 0651-16883
  E-post: kansli@golfiljusdal.nu
  Adress: Svinhammarsvägen 2, 827 35 Ljusdal
  Hemsida: www.golfiljusdal.nu

  Vägbeskrivning
  Vid OKQ8 bensinstation, tag väg mot Hybo/golfbana. Efter 1 km, följ skylt Golfbana åt höger.

   

  SÄTERS GOLFKLUBB


  Säters golfbana ligger naturskönt direkt vid sjön Ljustern. Under hela rundan ser du sjön kring dig. Ett par hål spelas längs med sjön. Det är en omväxlande bana, delvis byggd på åkerjord. Här samsas både skog, park och vatten i en intressant blandning. Säter är en bana där teknik premieras före längd. Hindren är strategiskt placerade på sådant sätt att banan passar alla typer av spelare. Lagom kuperad med en höjdskillnad på knappt 50 meter blir den också lagom jobbig.

  Kontakt
  Telefon, bokning: +46225595510
  E-post: info@satersgk.se 
  Jönshyttevägen 36 78322 Säter
  Hemsida: www.satersgk.se 

  Vägbeskrivning
  Från RV70 vid Ingo-macken, följ skyltar mot Säters Sjukhus/Skönviksområdet. Kör igenom sjukhusområdet till Säters GK.

   

  HUDIKSVALLS GOLFKLUBB

  Hudiksvalls GK är en relativt kort 60-talist som charmar med härlig natur och utsikt över Hudiksvallsfjärden. Tät skog vaktar oftast på bägge sidor och i spelfälten lurar välplacerade vattenhinder och bunkrar. List och tålamod är nycklarna till framgång. Du bjuds på en del spektakulära slag, området är trivsamt och stämningen är välkomnande.

   

  Kontakt

  Shop/Tidsbokning: 0650-54 20 84, tidsbokning@hudiksvallsgk.se
  Hemsida: www.hudiksvallsgk.se

   

   

 • 
 • Västra Sverige

  FALKÖPINGS GOLFKLUBB

  Falköpings GK är en 27-hålsanläggning av parkkaraktär som präglas av ett kuperat kulturlandskap med en naturlig bäck och flera anlagda vattenhinder. Några av banans hål erbjuder en enastående utsikt. Vid två tillfällen har banan utsetts till Västergötlands bästa golfbana av Golf Digest.

  Kontakt
  Tidsbokning: 0515-312 70
  Adress: Berga Torbjörntorp, 521 96 Falköping
  Hemsida: www.falkopingsgk.com

  Vägbeskrivning
  7 km från Falköping på väg 46 mot Skövde. Banan ligger strax intill väg 46.

   

  FORSBACKA GOLFKLUBB

  Forsbackas 18 hål är en naturskön park-, skogs- och seasidebana i underbar herrgårdsmiljö vackert belägen runt Forsbackasjön. Här finns många sevärda byggnader som t ex Golfhotellet Jägmästarflygeln, byggt 1747. Forsbacka är rankad som en av Sveriges 40 bästa anläggningar enligt bl a Golf Digest.

  Kontakt
  Tidsbokning: 0532-616 90
  Adress: Forsbacka Gård, 662 91 Åmål
  Hemsida: www.forsbackagk.se

  Vägbeskrivning
  Banan är belägen ca 7 km väster om Åmål efter riksväg 164 mot Bengtsfors.
  Från riksväg 45 mellan Göteborg och Karlstad svänger du av på riksväg 164 mot Bengtsfors efter ca 5 km sväng höger vid skyltning Forsbacka GK.

   

  GULLBRINGA GOLF & COUNTRY CLUB

  Gullbringa G&CC erbjuder 27 högkvalitativa hål av skogs- och parkkaraktär som passar alla typer av golfare. Här hittar du också pool, PGA-tränare, närspelsområden och en prisbelönt restaurang i en mycket familjevänlig miljö.

  Kontakt
  Tidsbokning: 0303-22 71 61
  Adress: Kulperödsvägen 6, 442 95 Hålta
  Hemsida: www.gullbringagolf.se

  Vägbeskrivning
  Kör väg 168 från Kungälv mot Marstrand. Efter ca 14 km finns på vänster sida en avfartsväg märkt med golfbana och Gullbringa G&CCs klubbmärke, en fyrklöver.

   

  HOFGÅRDS GOLFKLUBB

  Hofgårds GK ligger cirka 15 km öster om Varberg i Himleåns vackra dalgång. Halva banan är en hedbana i småkuperad öppen terräng medan andra halvan är en parkbana omgiven av ett mera kuperat ädellövskogsområde. Banan gränsar till Gässlösa Naturreservat vilket är ett av Hallands vackraste bokskogsreservat.

  Kontakt
  Tidsbokning: 0340-376 40
  Adress: Hofgård 1, 432 97 Rolfstorp
  Hemsida: www.hofgard.se

  Vägbeskrivning
  Hofgårds GK ligger 15 km öster om Varberg och 15 km väster om Ullared utefter väg 153, vid avfart Skärte, ca en kilometer öster om Rolfstorp.

   

  LUNDSBRUNN GOLFKLUBB

  Mycket välskött parkbana med vackra ekar, vatten samt ondulerade greener. Banan, som är lätt kuperad, erbjuder alternativa spelstrategier och är anlagd för att ge dig en spännande och utmanande golfupplevelse varje gång du spelar den. Utsedd till Årets Golfklubb 2021. Inom promenadavstånd finns boende Lundsbrunn Resort & Spa och Lundsbrunn Bed & Breakfast.

  Kontakt
  Telefon (växel): 0511-575 60
  Hemsida: www.lundsbrunngk.com
  Lundsbrunn Resort & Spa: www.lundsbrunn.se
  Lundsbrunn Bed & Breakfast: www.lundsbrunnbnb.se

  Vägbeskrivning
  Från E20 mellan Skara och Götene eller från väg 44 mellan Lidköping och Götene kör mot Lundsbrunn. Golfbanan ligger i utkanten av Lundsbrunn, vid vägen mot Mariedals slott.

   

  MARIESTADS GOLFKLUBB

  Ni är välkomna att besöka vår golfbana som är belägen vid Sandvikens Fritidsområde vid Vänern, endast tre kilometer från stadens centrum.

  Vi presenterar en lättgången parkbana med hög kvalité och erkänt hög standard på greenerna. Klubbhuset har bland annat en välsorterad golfshop, och vidare kan vi även erbjuda övernattning, husvagnsuppställning och nyrenoverad restaurang.

  Kontakt
  Tidsbokning: Genom web eller 0501-17383
  Kansli: 0501-47147
  Restaurang: 0501-18000
  Shop: 0721-845333
  Adress: Mariestads Golfklubb, Gummerstadsvägen 45, 542 95 Mariestad
  Email: info@mariestadsgk.se
  Hemsida: www.mariestadsgk.se

  Vägbeskrivning
  Följ skyltning mot sjukhus därefter skylt mot golfklubben

   

  SANKT JÖRGEN PARK GOLF

  5 km från Göteborgs centrum ligger Sankt Jörgen Park Resort. En fulländad 18-hålsanläggning där du kan kombinera golf med övernattning och SPA. Banan går genom klassisk parkmiljö med öppen terräng, där de inledande hålen ställer krav på precision medan de avslutande hålen ger läge för ett offensivare spel.

  Kontakt
  Tidsbokning: 031-348 40 20
  Adress: Knipplekullen 15, 417 49 Göteborg
  Hemsida: www.stjorgengk.com

  Vägbeskrivning
  Från Tingstadstunneln, kör av mot Brunnsbo efter 5 km. Följ skyltar mot Säve. Kör Tuvevägen till Gårda Johan Företagspark. Sväng höger vid tennishall.

   

  TORREBY GOLFKLUBB

  Torreby är Bohusläns äldsta golfbana vackert belägen i en engelskinspirerad slottspark med storslagen utsikt över Sveriges största och djupaste fjord, Gullmarsfjorden.

  Torreby golfklubb erbjuder en oförglömlig upplevelse med en välskött golfbana i en slottsmiljö som har unika historiska och kulturella värden.

  Kontakt:
  Telefon: 0524-28530
  Adress: Torreby Slott, 455 93 Munkedal
  E-post: kansliet@torrebygk.se
  Hemsida: http://www.torrebygk.se/

  Vägbeskrivning:
  Kör E6:an och tag av vid Munkedalsmotet avfart 99. Följ skyltarna mot Torreby och Torreby Slott.
  GPS kordinatorer: 58 44.2478N 11 59.7764E

   

  ÅRJÄNGS GOLFKLUBB

  Årjängs golfbana är en kuperad 18-håls park- och skogsbana ritad av Peter Nordwall. Känd för sina stora ondulerade greener och sin förmåga att forma naturen till en vacker och omväxlande golfbana, där inget hål är det andra likt, en utmaning för alla HCP-grupper.

  En naturnära bana med vacker miljö intill Svensbysjön.

  Till Årjängs Golfklubb är det enkelt att ta sig då den ligger i anslutning till E18, strategiskt placerad mitt emellan Karlstad och Oslo.

  I anslutning till banan finns möjlighet till boende, ställplatser för husbilar, laddplats för elbilar och restaurang med fullständiga rättigheter.

  Kontakt

  Tidsbokning: +46 573 77 11 44

  Adress: Årjängs Golfklubb, Snarkil, 672 95 Årjäng

  Hemsida: www.arjangsgk.se

   

  Vägbeskrivning

  Banan ligger 15 km öster om Årjäng mot Karlstad i direkt anslutning till E18.

   

  ÖIJARED GOLFKLUBB / ÖIJARED RESORT

  På en halvö strax utanför Göteborg ligger Öijared. Totalt 63 golfhål och eget hotell med 200 bäddar gör anläggningen till en av Sveriges största. Tre högklassiga 18-hålsbanor Gamla banan, Nya banan och Parkbanan (även pay & play) med helt olika karaktärer samt en Multigolfbana med möjlighet till golf från tre olika utslagsplatser, Footgolf och Frisbeegolf finns att tillgå. Öijared erbjuder även mountainbike- och löparslingor, hinderbana samt relaxavdelning med pool och bastu med mera.

  Kontakt
  Tidsbokning: 0302-373 00
  Adress: Öijaredsvägen 59, 448 92 Floda
  Hemsida: www.oijared.se

  Vägbeskrivning
  Från Göteborg, följ E20 och ta av mot Nääs/Öijared. Från Alingsås, kör förbi Nääs Fabriker och ta nästa avfart. Följ sedan vägen ca 5 km till skylt mot golfbana.

 • 
 • Norra Sverige

  BJURHOLMS GOLFKLUBB

  Golfbanan i Bjurholm är en unik upplevelse. I ett kuperat skogs och jordbrukslandskap har Peter Nordwall skapat något som för tankarna till de skotska hederna, men med en tydlig egenart. Efter 18 härliga hål finns en bra restaurang, shop samt Campingplats för övernattning att tillgå.

  Kontakt
  Telefon: 0932-107 56
  Adress: Mariebäck 3, 916 93 BJURHOLM
  Hemsida: http://www.bjurholmsgk.se/

  Vägbeskrivning
  Du som åker E4 mellan Örnsköldsvik och Umeå svänger av mot Bjurholm vid Nordmaling. Framme i Bjurholm korsar ni väg 92 och åker ca 3 km till banan. Du som åker väg 92 från Umeå svänger höger vid bensinmacken. 3 km till banan.

   

  PITEÅ GOLFKLUBB

  Piteå Golfklubb bjuder på äkta golfatmosfär i ett av Sveriges vackraste och mest säregna klubbhus. Alla hål har en egen karaktär och tillsammans utgör dem en av Norrlands bästa banor. Under rundan kommer du att stöta på Norra Stadsfjärden åtskilliga gånger, vilket till stor del präglar banans svårighetsgrad.

  Golfbana: 27 hål + 9 korthål

  Boende: Eget hotell med 8 bäddar

  Padel: 6 padelbanor, varav 4 stycken i nybyggd padelhall och 2 stycken utomhus banor.

  Tennis: 4 tennisbanor, grus av högsta klass

  Multiarena: Med konstgräs med möjligheter att spela fotboll, innebandy, basket och minitennis

  Innebandy: Fullstor innebandyplan 40x20 meter, placerad utomhus

  Lekområde: Komplett lekområde för de minsta utrustad med rusch kana, spindelgunga, klättervägg, gunghäst med mera.

  Restaurang: Öppen året om med fullständiga rättigheter

  Golfsimulator: Trackman finn att hyra i padelhallen

  Golfshop: Fullsorterad golfshop

  Instruktör: PGA-utbildad Pro

  Husbil/husvagnsuppställning med el: 4 platser

  Kontakt
  Telefon: 0911-14990
  Adress: Nötövägen 119, 94141 PITEÅ
  Hemsida: https://piteagolf.se/

  Vägbeskrivning
  Följ E-4 till trafikplats Piteå Södra. Följ skyltning mot Piteå C och sjukhuset. Efter ca. 3,5 km ser du skyltning Svartudden "Golfbana". Efter ca 2km är du framme.

   

  SKELLEFTEÅ GOLFKLUBB

  Skellefteå GK ligger vackert belägen vid Rönnbäcken och anses vara en av Norrlands vackraste golfbanor. Det är en anläggning som består av 27 hål i klassisk park- och skogskaraktär.

  Kontakt
  Tidsbokning: 0910-77 93 33
  Adress: Rönnbäcken 12, 931 92 Skellefteå
  Hemsida: www.skelleftegolf.nu

  Vägbeskrivning
  Golfbanan är belägen ca 6 km från Skellefteå centrum. Från E4 S Skellefteå, ta väg 364 mot flygplatsen och Burträsk. Efter ca 3 km, ta vänster vid skylt mot golfbana och Rönnbäcken.

 • 
 • Östra Sverige

  BRÅVIKENS GOLFKLUBB

  Välkommen till Bråvikens Golfklubb med 27 hål fördelat på 3 slingor med olika karaktär, och en 8 håls par-3 hålsbana. Golfbanan ligger vackert belägen vid Bråvikens vatten och man känner den lätta havsbrisen svepa in på alla hålen.  

  Klubben är centralt belägen nära både Norrköpings pulsande citykärna och med skog och skärgård runt hörnet  

  Själva golfbanan ligger i en mycket omväxlande och naturskön terräng med många bäckar och vattendrag som avdelar fairways och omsluter de ondulerade greenerna.

  Kontakt
  Tidsbokning: 011-34 00 91
  Adress: Manheim Säteri, 605 91 Norrköping
  Hemsida: www.bragk.se

  Vägbeskrivning
  Väg 209 mot Arkösund ta sedan vänster efter flygplatsen och kör mot djurön sedan kommer du till golfklubben efter ca 3 km.

   

  BURVIK GOLF RESORT

  Burvik Golf Resort är ett unikt område där boende, golf och natur är integrerat. Taktiskt utmanande golfbana med erkänt fina greener i vacker Roslagsnatur med ängar, enebackar, stora ekar och med sjön Sottern som gränsar. Vid golfbanan finns även golfstugor att hyra för övernattning.

  Kontakt
  Tidsbokning: 0174-43060
  Adress: Burvik, 740 12 Knutby.
  GPS-koordinater: N 59 54 20.59 E 18 22 49.38.
  Hemsida: www.burvik.se

  Vägbeskrivning
  Söderifrån: E4 till Arlanda. Väg 273 till Almunge. I Almunge väg 282 höger mot Knutby. 5 km efter Knutby, tag till vänster vid golfskyltar och flaggstänger.
  Norrifrån: E4 till Uppsala. I höjd med Uppsala Södra sväng till vänster väg 282. Följ denna mot Almunge, Därefter gäller samma anvisningar som ovan.

   

  GOLFUPPSALA EDENHOF

  Banan har mästerskapskaraktär och håller hög kvalitet och klass. Golfbanearkitekten Sune Linde har skapat de 18 hålen och med de stora ondulerade greenerna så är banan en prövning för nybörjaren som såväl den mer avancerade spelaren. Banan rankas av Golf Digest som en av Upplands bästa banor.

  Kontakt
  Tidsbokning: 018-100 200
  Adress: GolfUppsala Edenhof, Kiplingeberg, 743 86 Bälinge
  Hemsida: www.golfuppsala.se

  Vägbeskrivning
  Från centrala Uppsala: Kör väg 600 (gamla E4) norrut. Vid Svista (ca 9 km från U-a) sväng vänster mot Bälinge och följ skyltningen. Fortsätt förbi Bälinge kyrka, genom Isgrena och Åloppe, vidare mot Åkerlänna, förbi Kiplingeberg herrgård. GolfUppsala Edenhof ligger 5 km nordväst om Bälinge kyrka. Det tar c:a 20 minuter med bil från centrala Uppsala.
  Från Stockholm: Kör Norrut och passera infarten till "Uppsala Södra" tag av vid Exit no 188 och håll sedan mot Väg 55 (Strängnäs) tag sedan av mot Björklinge. Vid Svista (ca 9 km från U-a) sväng vänster mot Bälinge och följ skyltningen. Fortsätt förbi Bälinge kyrka, genom Isgrena och Åloppe, vidare mot Åkerlänna, förbi Kiplingeberg herrgård. GolfUppsala Edenhof ligger 5 km nordväst om Bälinge kyrka.
  Från Gävle: Kör söderut mot Uppsala och tag av vid Exit no 190 Trafikplats Björklinge. Sväng vänster i rondellen till Gävlevägen fortsätt 6,3 km. Följ skylt mot Bälinge och fortsätt tills du kommer in i Bälinge. Sväng vänster och kör förbi kiosken och fotbollsplanerna till du kommer till en 3-vägskorsning. Tag av mot höger och kör 5 km tills du ser golfbanan.

   

  KILADALENS GOLFKLUBB

  Kiladalens GK är en omväxlande 18-hålsbana med skogs- och parkkaraktär belägen i den vackra Kiladalen. En klubb med familjär och avslappnad atmosfär. Här finns även möjlighet till övernattning i någon av de lägenheterna ovanpå klubbhuset.

  Kontakt
  Tidsbokning: 0155-582 71
  Adress: Åby Gård, 611 95 Nyköping
  Hemsida: www.kiladalensgk.se

  Vägbeskrivning
  Norrifrån på E4:an: kör av avfart 131 mot Enstaberga och Bergshammar. Fortsätt på gamla E4:an söderut i ca 2 km. Söderifrån på E4:an: kör av vid Nyköpingsbro, avfart 131. Ta höger i fyrvägskorsningen och fortsätt.

   

  MOTALA GOLFKLUBB

  27-hålsanläggning med en skogs- och parkbana på 18 hål, delvis i kuperad terräng. Greenerna är ganska små och ofta upphöjda för att öka svårighetsgraden. 9-hålsbanan är designad av Pierre Fulke och är öppen för Pay & Play.

  Kontakt
  Tidsbokning: 0141-508 40
  Adress: Tuddarp, 591 92 Motala
  Hemsida: www.motalagk.se

  Vägbeskrivning
  Golfklubben är belägen ca 4 km söder om Motala i Tuddarp. Följ riksväg 50 mot Vadstena, tag av vänster vid skylt mot golfbana.


  SIGTUNA GOLFKLUBB

  I över 1000 år har människor från hela världen mötts i Sigtuna, Sveriges första stad och världens mest runstenstäta plats. I Sigtuna finns även vår vackra 18-hålsbana designad av Nils Sköld vilken smälter väl in i den natursköna omgivningen vid Mälaren. Täta kortklippta fairways, välkrattade bunkrar och jämna, snabba greener och välklippta ruffar som försvårar nästa slag men gör bollen lätt att hitta. Förutsättningarna för en bra score är de bästa! Välkommen!

  Kontakt
  Tidsbokning: 08-592 540 12

  Hemsida: www.sigtunagk.se


  GOLFUPPSALA SÖDERBY

  Mitt i natursköna Uppsala-Näs ligger GolfUppsala Söderby. En utmanande mästerskapsbana om 18-hål, med många strategiska vattenhinder och snabba greener. 9-hålsbanan har korta men utmanande hål, där många hinder och svåra greener ger banan en särskild karaktär.

  Kontakt
  Tidsbokning: 018-100 200
  Adress: Söderby Gård, 755 91 Uppsala
  Hemsida: www.golfuppsala.se

  Vägbeskrivning
  Från Uppsala: ta väg 55 mot Enköping. Efter ca 8 km, sväng vänster mot Uppsala-Näs. Efter ca 1 km, ta höger mot GolfUppsala Söderby.

   

  VALLENTUNA GOLFKLUBB

  Vallentuna Golfklubb endast 35 min från Stockholm City hittar ni den otroligt natursköna och mysiga golfklubben med det stora hjärtat. En trevlig 18-hålsbana med mycket variation, bra resturang, och medlemskap för alla. Varmt välkomna till Vallentuna golfklubb vi ser fram emot att träffa just dig.

  Kontakt
  Telefon: 08-514 305 60

  Adress: Vallentuna, 186 94, Veda 1
  Hemsida: www.vallentunagk.se

   

  VÄDDÖ GOLFKLUBB

  Väddö GK:s 18 hålsbana är belägen i Roslagen och bjuder på fina naturupplevelser där den ligger utmed Väddö kanal. Banan smälter väl in i det kuperade landskapet och är en smal skogs- och parkbana så här gäller det att tänka efter samt att välja rätt klubbor. På området erbjuds även drivingrange, putting green, träningsbunker samt möjlighet att öva chippar. Servicen inkluderar hyra av golfbilar, omklädningsrum och en cafeteria.

   

  Kontakt

  Telefon: 0176-50843

  Adress: Simpnäsvägen 100, 764 92 Väddö

  E-post: info@vgk.nu

  Hemsida: http://www.vgk.nu

   

  Vägbeskrivning

  Från Stockholm: E18 till Norrtälje där du väljer väg 283 mot Grisslehamn. I Älmsta, direkt efter att du passerat Väddö kanal sväng höger mot Simpnäs. Kör ca 2 km, sedan är du framme!

   

  ÄLVKARLEBY GOLFKLUBB

  18-hålsbana vackert beläget intill Dalälven. Banan är en kombination av hed och parkbana med stora ondulerade greener och par 70.

  Klubben har en välsorterad shop, stora övningsområden, PGA-tränare samt uthyrning av mysigt inredda rum och stugor.

  Kontakt
  Tidsbokning: 026-725 10
  Adress: Västanåvägen 5, 814 94 Älvkarleby
  Hemsida: http://alvkarlebygk.com/

  Vägbeskrivning
  Kommer du via E4:an från söder, ta avfart 291, vid Dragongate, och följ sedan skyltning mot Älvkarleby. Kommer du via E4:an ifrån norr, ta avfart 196 och följ skyltning mot Älvkarleö.

 • 
 • Danmark

  GREVE GOLFKLUB

   

  Greve Golfklub ligger nära Köpenhamn och här är det öppen året om. Banan är alltid i fint skick, både sommar och vinter. Den är av linkskaraktär med bland annat stora greener med avrinningsytor och kluriga greenbunkrar. Dessutom påverkar vinden ofta golfspelet. Banans breda fairways och stora greenområden skapar möjlighet till en bra score - om man kan undvika ruffen, banans många sjöarna och dess 63 välplacerade bunkrar. Det finns utmaningar för golfare på alla nivåer.

   

  Kontakt

  Tidsbokning: +45 46 13 40 05 eller www.golfbox.dk

  Adress: Karlslunde Centervej 45, 2690 Karlslunde, Danmark
  Hemsida: www.grevegolf.dk

  Vägbeskrivning

  Från Köpenhamn: Kör längs E20/E47/E55 och ta avfart 29. Sväng höger och fortsätt genom rondellen till första trafikljuset. Sväng vänster in på Greve Landevej  och fortsätt till första trafikljuset. Sväng höger in på Karlslunde Centervej och kör cirka 3 kilometer.

   


  KØGE GOLF KLUB

  Køge Golf Klubs sydbana är en spännande parkbana med 18 hål och den är över 50 år gammal. Det är vatten i spel på flera av hålen. Växtligheten varierar med stora träd och det är inte långt mellan hålen. Bollen går nästan alltid att hitta, men det kostar ett slag att komma tillbaka på fairway. Banans första 9 hål anlades 1970 och sista 9 hålen är från 1975.

  Kontakt
  Tidsbokning: www.golfbox.dk

  Telefon: +45 56 65 10 00

  E-post: admin@kogegolf.dk
  Adress: Gammel Hastrupvej 12, 4600 Køge, Danmark
  Hemsida: www.kogegolf.dk

   

  Vägbeskrivning
  Från motorväg E55/E47, ta avfart 33 (Lellinge). Sväng vänster längs Ringstedvej in mot Køge. Ta till höger på Ringvejen mot Vordingborg. Sväng vänster längs Gammel Hastrupvej på småvägar till Køge Golf Klub.



  SORØ GOLFKLUB

  Sorø Golfklub ligger i hjärtat av Själlands vackra natur. Banan har fantastisk utsikt och spelarna får ta sig förbi bäckar, sjöar, skog och gamla stenmurar. Den böljande terrängen gör banan intressant att spela. Från fairway på hål 14 är det en 360 graders vy i alla riktningar, så långt ögat når. Klubben har fina träningsfaciliteter, en bra restaurang och hög service för både medlemmar och gäster.

  Kontakt
  Tidsbokning: +45 57 84 93 95
  Adress: Suserupvej 7A, 4180 Sorø, Danmark
  Hemsida: www.soroegolf.dk

   

   

  TRELLEBORG GOLFKLUB SLAGELSE

   

  Trelleborg Golfklub Slagelses bana är vackert belägen och det är stor variation på hålen. Du kan spela både 9, 12 och 18 hål, så här finns plats för alla. Det finns ett hotell i anslutning till banan och en trevlig restaurang.

  Kontakt
  Telefon: +45 58 50 52 00
  E-post: post@trelleborggolf.dk
  Adress: Oksebrovej 13, 4200 Slagelse, Danmark
  Hemsida: www.trelleborggolf.dk

  Vägbeskrivning
  Det finns en infart till Trelleborg Golfklub Slagelse direkt efter avfart 38 på E20. Ingången till golfbanan ligger vid infarten och avfarten från motorvägen. Följ skyltarna mot golfbanan.

 • 
 • Norge

  ATLUNGSTAD GOLF

  Atlungstad är en kombinerad skogs- och parkbana belägen intill Norges största insjö, Mjøsa. Banan är designad av Paul Thomas. Den spelas i ett böljande kulturlandskap och har en viss linkskänsla. Hål 17 är banans signaturhål och kanske Norges mest fotograferade golfhål. Banan har en spektakulär arkitektur och layout och kallas för “Diamanten vid Mjøsa.”

  Kontakt
  Telefon: +47 62 57 76 90
  E-post: hilde@atlungstadgolf.com
  Adress: Sandvikaveien 222, 2312 Ottestad, Norge
  Hemsida: www.atlungstadgolf.no

  Vägbeskrivning
  Ta av från E6 vid Ottestad strax söder om Hamar, följ skyltarna mot Atlungstad Brenneri.


  MØRK GOLFKLUBB

  Mørk Golfklubb är en anläggning med 27 hål. Här finns en 18-håls park- och skogsbana och en 9-håls parkbana. 18-hålsbanan spelas i en naturskön omgivning och bortsett från fågelkvitter och lugna floder är det inte mycket som stör här. 9-hålsbanan är populär bland golfare som inte har tid att gå en runda på klubbens huvudbana eller som vill träna på sitt närspel.

  Kontakt
  Telefon: +47 69 83 33 30
  E-post: post@morkgolf.no
  Adress: Mørkveien 775, 1820 Spydeberg, Norge
  Hemsida: www.morkgolf.no

  Vägbeskrivning
  Från Ørje: Kör E18 till avfarten Askim Vest och ta av till Spydeberg, följ sedan 128:an till Spydeberg centrum och ta avfarten mot Skiptvet. Kör 3 km och sväng höger mot Mørk. Kör 8 km och sen är du framme.
  Från Oslo: Kör E18 från Vinterbro till avfarten Spydeberg och Knapstad, följ sedan väg 128 till Spydeberg centrum, ta avfarten mot Skiptvet. Kör 3 km och sväng höger mot Mørk. Kör 8 km och sen är du framme.

   

   

  SKJEBERG GOLFKLUBB

  Skjeberg Golfklubb ligger idylliskt vid insjön Isesjøen i Sarpsborg. Här finns en fin 18-håls skogs- och parkbana med frodiga fairways, små vattendrag och vackra greener. På anläggningen finns husbilsparkering med eluttag.

  Kontakt
  Tidsbokning: +47 69139100
  Adress: Skjeberg Golfklubb, Hevingen 81, 1739 Borgenhaugen, Norge
  Hemsida: www.skjeberggk.no

  Vägbeskrivning
  Följ E6 till Sarpsborgveien/RV22 i Årum. Ta avfart 5-Årumkrysset från E6, fortsätt på RV22. Sväng höger in på Hevingen och följ skyltarna mot Golfbane.

imageauxe.png

V sport golf 129 kr/månad

Detta ingår för dig som har tillvalspaket V sport golf.

 • Rättigheter som Europa- och LPGA-touren, World Golf Championship, Ryder Cup och åtta av nio majors.
 • Kanalen V sport golf HD.
 • Hela golfutbudet ingår i Viaplay.
 • V sport golf Card - 40% rabatt på greenfee på mängder av banor.