22-09-15 Paramount+ blir SkyShowtime

Den 20 september ersätts Paramount+ med SkyShowtime.

Tjänsten Paramount+ ingår idag i tv-paket Standard, Large och Premium. Från den 20 september ersätts dock Paramount+ med den helt nya tjänsten SkyShowtime. 

Hur får jag tillgång till SkyShowtime?
Har du något av tv-paket ovan behöver du inte göra något för att få tillgång till det nya innehållet – filmerna och serierna från SkyShowtime ersätter autmatiskt innehållet från Paramount+ den 20 september. Precis som med Paramount+ kommer du att hitta allt innehåll från SkyShowtime i Allente-appen.

Har du en tidigare Viasat-box eller en Prime 680-box och har tittat på innehåll från Paramount+ via playtjänsten? Då kommer du också kunna ta del av innehållet från SkyShowtime, och du behåller en stor andel av det nuvarande innehållet i boxen, men det kommer dröja några månader innan alla nya filmer och serier börjar fyllas på igen. Vi hoppas att du kan ha tålamod med det och att du under tiden passar på att bekanta dig med Allente-appen, där du redan nu kan se allt från SkyShowtime. Läs mer och kom igång här!

 

Vad händer med innehållet från Paramount+?
Många favoriter från Paramount+ kommer att finnas tillgängliga med SkyShowtime, till exempel Yellowstone, Halo, The Offer, Yellowjackets, Star Trek: Strange New Worlds, Dexter: New Blood, Super Pumped: The Battle for Uber och The First Lady. På sikt kommer SkyShowtime innehålla mer filmer, serier och barninnehåll än vad som funntis tillgängligt via Paramount+.

 

Två nyheter i kanallistan
Samtidigt som Paramount+ ersätts med den nya tjänsten SkyShowtime kommer även tv-kanalerna Paramount+ MOVIES och Paramount+ SERIES att byta namn och ersättas med kanalerna SkyShowtime 1 och SkyShowtime 2.


Mer information om SkyShowtime.