23-01-26 Kanaler från Disney utgår

Den 28 februari utgår barnkanalerna Disney Channel och Disney Junior samt naturkanalen Nat Geo Wild från tv-paket Standard, Large och Premium på alla enheter. Samtidigt plockas vårt streaminginnehåll från Disney och Nat Geo Now bort i Allente-appen och i tv-boxarna. 

Läs mer om allt fakta-, natur- och barninnehåll som fortsatt finns kvar i vårt tv- och streamingutbud. 👇

 

National Geographic finns kvar 🌍 
En av världens mest prisade dokumentärkanaler National Geographic, som visar spektakulära dokumentärer av högsta kvalitet, kommer fortsatt att finnas kvar i vårt kanalutbud. I tv-paket Standard och uppåt ingår dessutom flera andra populära fakta- och naturkanaler, som t.ex. Viasat Nature, Viasat Explore, Viasat History, BBC Earth, Animal Planet och History.
Upptäck nya spännande dokumentärer i Allente-appen >

Massor av underhållning för hela familjen 
Se populära, lärorika och underhållande program för barn i alla åldrar på våra sex barnkanaler; SVT Barn, Nickelodeon, Nicktoons, Nick Jr, Boomerang och Cartoon Network. I Allente-appen finns dessutom massor av underhållning för hela familjen, från bl.a. SkyShowtime, Viaplay, C More och HBO Max.
Upptäck barnens värld i Allente-appen > 

Allente-appen och Viaplay ingår 
För dig som har tv-paket Standard, Large eller Premium ingår massor av streaming med serier, filmer, dokumentärer och barnprogram både i Allente-appen och på Viaplay! Titta på upp till fyra enheter samtidigt, när och var du vill i hela EU. 

Läs mer och kom igång med Allente-appen här> 
Läs mer och kom igång med Viaplay här >