24-02-28 Kanalförändringar under våren

För oss är det viktigt att kunna erbjuda attraktiva tv- och streamingpaket. Vi vill ha innehåll som våra kunder verkligen efterfrågar och tittar på i vårt utbud. Därför utvärderar vi kontinuerligt både våra kanaler och vårt streaminginnehåll. Det gör att vi under våren kommer att byta ut kanaler som vi ser att få kunder tittar på mot nytt innehåll. Redan den 18 mars lanserar vi nytt, fräscht, internationellt innehåll från Mezzo och Moonbug. Dessutom kompletterar vi nyligen lanserade kanalen Love Nature med ett bibliotek av intressanta dokumentärer.

18 mars: Vi lanserar nytt innehåll!

 • Mezzo
  För dig som har tv via parabol eller fiber lanserar vi tv-kanalen Mezzo Live, som du kommer att hitta i alla våra boxar på kanalplats 33, samt som streamad kanal i Allente-appen. Klassisk musik i form av musikfestivaler från hela Europa, årets jazzhändelser och konserter från bland andra operan i Paris, La Scala i Milano och New York’s Metropolitan Opera. Du får även tillgång till veckoarkiv från kanalen Mezzo Live via våra boxar Allente 1 och OnePlace, samt Allente-appen.

  Du som har Allente Stream Flex 2 eller Flex 4 kommer att få möjlighet att välja till streaminginnehåll från Mezzo i form av ett bibliotek med konserter och musikföreställningar. Mer info kommer närmare inpå lanseringen.

 • Moonbug
  Moonbug är en global underhållningsgigant som står för innehåll av hög kvalitet, glädje och lärande för barn över hela världen. Deras program är fyllda av sång och skratt för barn i förskoleålder, som CoComelon (känt varumärke från YouTube), Blippi och Little Baby Bum. Dagens tablå följer barnens dagliga rytm, med lugnare innehåll på morgonen och mer aktivitet senare under dagen. Innehållet är i huvudsak animerat och utan dialog men du hittar även en del dubbat på svenska.

  Moonbug är en tv-kanal som du med tv via parabol eller fiber kommer att hitta i alla våra boxar på kanalplats 72, samt som streamad kanal i Allente-appen. Du får också tillgång till nytt streaminginnehåll i form av ett bibliotek med mängder av barnprogram från Moonbug. Allt streamas via Allente-appen eller via våra boxar Allente 1 och OnePlace.

  Du som har Allente Stream Flex 2 eller Flex 4 kommer att få möjlighet att välja till både kanalen och streaminginnehållet från Moonbug som beskrivs ovan. Mer info kommer närmare inpå lanseringen.

 • Love Nature
  I början av januari lanserade vi tv-kanalen Love Nature för dig med tv via parabol och fiber. Nu lanserar vi även streaminginnehåll från Love Nature i Allente-appen och boxarna Allente 1 och OnePlace. Ett bibliotek med hisnande dokumentärer och serier med fokus på djur och natur från världens alla hörn. Gör dig redo att utforska och uppskatta vår planets skönhet och under som aldrig förr.

  Du som har Allente Stream Flex 2 eller Flex 4 kommer att få möjlighet att välja till både kanalen och streaminginnehållet från Love Nature som beskrivs ovan. Mer info kommer närmare inpå lanseringen.

2 april – 2 maj: Kanaler försvinner från vårt utbud

 • Discovery Science, Animal Planet och Cartoonito avslutas från och med den 2 april.
 • Motorvision avslutas från och med den 3 april.
 • HISTORY och HISTORY 2 avslutas från och med den 2 maj.