Dame ser på ipad

Bas 279,-

mån

Enkelt, tryggt och prisvärt. Här ser du nyheter, faktaprogram och underhållning från de vanligaste svenska tv-kanalerna – precis som du är van vid.

HD-kanaler? Det ingår. Precis som möjligheten att titta på alla dina skärmar – Viaplay ingår med streamade kanaler. Vill du se på tv när du är ute och reser går det också bra, med Viaplay tittar du fritt inom EU.

  • Alla de vanligaste svenska kanalerna
  • Playtjänster och 12 playkanaler i tv-boxen
  • Streamade kanaler i Viaplay-appen
  • Ta med dina kanaler och titta fritt inom EU

Tv-kanaler

SVT1

SVT1 är Sveriges första tv-kanal som sänder allt från nyheter, debattprogram och dokumentärer till sport, barnprogram, serier och film. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen. Innehåll från kanalen finns tillgängligt genom playkanal i boxen.

SVT2

På SVT2 hittar du dokumentärer från Sverige och världen, frågvisa faktaprogram och oväntade möten. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen. Innehåll från kanalen finns tillgängligt genom playkanal i boxen.

TV3

TV3 gör underhållning som känns. Här hittar du den ultimata mixen av drama, verklighet, humor och tittarfavoriter. Allt inramat av hyllade storfilmer och engagerande serier. En kanal med något för alla. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen. Kanalen finns tillgänglig som playkanal i boxen.

TV4

TV4 HD är Sveriges största kommersiella tv-kanal med innehåll för dig och hela familjen. På TV4 hittar du allt från drama och storslagen familjeunderhållning, till de senaste nyheterna och sport.  Innehåll från kanalen finns tillgängligt genom playkanal i boxen.

Kanal 5

Kanal 5 HD erbjuder populära komedi- och dramaserier, starka sporträttigheter, film och egenproduktioner. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen. Kanalen finns tillgänglig som playkanal i boxen.

TV6

TV6 HD bjuder alltid på action, underhåller med skrattattacker, och tar dig med på de magiska sporteventen alla pratar om. Detta är helt enkelt kanalen som riktar sig till dig som gillar den okomplicerade mixen av tillbakalutad underhållning inom komedi, action, äventyr och sport.  Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen. Kanalen finns tillgänglig som playkanal i boxen.

Sjuan

Sjuan är kanalen som erbjuder härlig avkoppling, med program som berör och engagerar. På sjuan ser du svenskproducerad reality och skarpare vinklad lifestyle inom skilda genrer, blandat med serier och filmer.  Innehåll från kanalen finns tillgängligt genom playkanal i boxen.

TV8

TV8 är kanalen som erbjuder spännande, inspirerande och avkopplande program. Denna livsstilskanal erbjuder hög produktionskvalitet med både starka historier att drömma sig bort till eller kriminaldraman att fångas i. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen. Kanalen finns tillgänglig som playkanal i boxen.

Kanal 9

Kanal 9 sänder serier, prisbelönta långfilmer och dokumentärer tillsammans med sport och galor. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen. Kanalen finns tillgänglig som playkanal i boxen.

TV10

På TV10 tar du del av äventyret. Upplev lättillgänglig, faktabaserad underhållning där TV10 höjer pulsen. Här erbjuds snabba adrenalinkickar, fängslande reality och underhållande fakta. Du får direktsänd motorsport, boxning och månadens bästa NHL-matcher. Detta blandat med spännande serier och dokumentärer.  Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen. Kanalen finns tillgänglig som playkanal i boxen.

Kanal 11

Kanal 11 är en kanal som med avslappnad attityd och glimten i ögat som bjuder på färgsprakande och lättsamma program, för den som älskar tv och underhållning. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen. Kanalen finns tillgänglig som playkanal i boxen.

TV12

TV12 är en bred underhållningskanal med utvalda humor-favoriter, klassiska filmer varje kväll och sport som berör. Humor-programmen sätter prägel på vardagstablån och filmerna är en höjdpunkt varje kväll året om. Dessutom följs mästerskap, landskamper och stora matcher i några av de mest engagerande svenska ligorna. Innehåll från kanalen finns tillgängligt genom playkanal i boxen.

MTV

MTV är världens största musik- och underhållningskanal som levererar nytänkande och provocerande underhållning blandat med exklusiva videor och liveframträdanden. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen.

Godare

Godare är en tv-kanal för foodies i alla åldrar och matentusiaster över hela landet. Låt dig inspireras av internationella och unika svenska matprogram dygnet runt! Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen. Kanalen finns tillgänglig som playkanal i boxen.

SVT24

På SVT24 finns aktuella repriser på bästa sändningstid, nyheter för nattugglor och sport på helger. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen.

Kunskapskanalen

På Kunskapskanalen härskar program om natur, vetenskap, litteratur och kultur från hela världen. Produceras av SVT och UR tillsammans. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen.

SVT Barn

SVT Barn är en modig och självklar kompis som finns där både när livet är lätt och svårt.Här finns roliga, spännande och lärorika barnprogram för små och stora barn. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen. Innehåll från kanalen finns tillgängligt genom playkanal i boxen.

ATG Live

ATG Live visar direktsända trav- och galopptävlingar, från Sverige och världen, varvat med tips, analyser, intervjuer och reportage om trav och galopp, men även övrig sport. ATG Live sänder varje dag, året runt, från cirka klockan 8 på morgonen till 22 på kvällen och totalt mer än 5 000 timmar per år.