Dame slapper av med ipad

Mellan 379,-

mån

Den bästa underhållningen, de senaste filmerna och de största serierna! Här får du ett stort kanalutbud kombinerat med all den streaming du behöver – Viaplay Film & Serier ingår.

Utöver baskanalerna har vi här även plockat ut och samlat det allra bästa inom dokumentär, natur, fakta och internationella nyheter. Oslagbart för dig som vill hålla koll på omvärlden. Något för barn? Hur mycket som helst, både på barnkanalerna och Viaplay. Allt från tv-paket Bas ingår också såklart.

  • Stort kanal- och playutbud med underhållning, fakta, sport och tv för barn
  • Viaplay ingår med film, serier och streamade kanaler
  • Paramount+ och Disney ingår i boxen med mängder av filmer och serier
  • 23 playkanaler i boxen

Tv-kanaler

SVT1

SVT1 är Sveriges första tv-kanal som sänder allt från nyheter, debattprogram och dokumentärer till sport, barnprogram, serier och film. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen. Innehåll från kanalen finns tillgängligt genom playkanal i boxen.

SVT2

På SVT2 hittar du dokumentärer från Sverige och världen, frågvisa faktaprogram och oväntade möten. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen. Innehåll från kanalen finns tillgängligt genom playkanal i boxen.

TV3

TV3 gör underhållning som känns. Här hittar du den ultimata mixen av drama, verklighet, humor och tittarfavoriter. Allt inramat av hyllade storfilmer och engagerande serier. En kanal med något för alla. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen. Kanalen finns tillgänglig som playkanal i boxen.

TV4

TV4 HD är Sveriges största kommersiella tv-kanal med innehåll för dig och hela familjen. På TV4 hittar du allt från drama och storslagen familjeunderhållning, till de senaste nyheterna och sport.  Innehåll från kanalen finns tillgängligt genom playkanal i boxen.

Kanal 5

Kanal 5 HD erbjuder populära komedi- och dramaserier, starka sporträttigheter, film och egenproduktioner. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen. Kanalen finns tillgänglig som playkanal i boxen.

TV6

TV6 HD bjuder alltid på action, underhåller med skrattattacker, och tar dig med på de magiska sporteventen alla pratar om. Detta är helt enkelt kanalen som riktar sig till dig som gillar den okomplicerade mixen av tillbakalutad underhållning inom komedi, action, äventyr och sport.  Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen. Kanalen finns tillgänglig som playkanal i boxen.

Sjuan

Sjuan är kanalen som erbjuder härlig avkoppling, med program som berör och engagerar. På sjuan ser du svenskproducerad reality och skarpare vinklad lifestyle inom skilda genrer, blandat med serier och filmer.  Innehåll från kanalen finns tillgängligt genom playkanal i boxen.

TV8

TV8 är kanalen som erbjuder spännande, inspirerande och avkopplande program. Denna livsstilskanal erbjuder hög produktionskvalitet med både starka historier att drömma sig bort till eller kriminaldraman att fångas i. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen. Kanalen finns tillgänglig som playkanal i boxen.

Kanal 9

Kanal 9 sänder serier, prisbelönta långfilmer och dokumentärer tillsammans med sport och galor. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen. Kanalen finns tillgänglig som playkanal i boxen.

TV10

På TV10 tar du del av äventyret. Upplev lättillgänglig, faktabaserad underhållning där TV10 höjer pulsen. Här erbjuds snabba adrenalinkickar, fängslande reality och underhållande fakta. Du får direktsänd motorsport, boxning och månadens bästa NHL-matcher. Detta blandat med spännande serier och dokumentärer.  Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen. Kanalen finns tillgänglig som playkanal i boxen.

Kanal 11

Kanal 11 är en kanal som med avslappnad attityd och glimten i ögat som bjuder på färgsprakande och lättsamma program, för den som älskar tv och underhållning. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen. Kanalen finns tillgänglig som playkanal i boxen.

TV12

TV12 är en bred underhållningskanal med utvalda humor-favoriter, klassiska filmer varje kväll och sport som berör. Humor-programmen sätter prägel på vardagstablån och filmerna är en höjdpunkt varje kväll året om. Dessutom följs mästerskap, landskamper och stora matcher i några av de mest engagerande svenska ligorna. Innehåll från kanalen finns tillgängligt genom playkanal i boxen.

TV4 Guld

TV4 Guld visar kritikerfavoriter, klassiker och gamla godingar. Här hittar du allt som var bättre förr, kort och gott, hela tv-historien i en och samma kanal.

MTV

MTV är världens största musik- och underhållningskanal som levererar nytänkande och provocerande underhållning blandat med exklusiva videor och liveframträdanden. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen.

Horse & country

Horse & Country är kanalen för alla som är intresserade av hästar, hästsport och livet på landet. Här ser du exklusiva program, intressanta events och spännande nyheter samt dokumentär- och underhållningsprogram för den hängivna häst- och lantlivspubliken. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen. Kanalen finns tillgänglig som playkanal i boxen.

Godare

Godare är en tv-kanal för foodies i alla åldrar och matentusiaster över hela landet. Låt dig inspireras av internationella och unika svenska matprogram dygnet runt! Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen. Kanalen finns tillgänglig som playkanal i boxen.

SVT24

På SVT24 finns aktuella repriser på bästa sändningstid, nyheter för nattugglor och sport på helger. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen.

CNN

CNN är den högst rankade nyhetskanalen i Norden och resten av Europa, Mellanöstern och Afrika, den asiatiska regionen och Latinamerika. Kanalen når fler än 385 miljoner hushåll världen över. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen.

BBC World News

BBC World News är den stora nyhetskanalen med kvalitetsstämpel. Här ser du direktsända internationella nyheter med europeisk tyngdpunkt varvat med reportage och dokumentärer från anrika BBC. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen.

Sky News

På SVT24 finns aktuella repriser på bästa sändningstid, nyheter för nattugglor och sport på helger. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen.

CNBC

CNBC är den världsledande kanalen för finansiella nyheter och djuplodande analyser av finansmarknaden. CNBC rapporterar politiska och ekonomiska nyheter från hela världen.  Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen.

Al Jazeera HD

Al Jazeera HD är en engelskspråkig kanal som sänds 24 timmar om dygnet och erbjuder internationella nyheter, orädd journalistik och prisbelönta program. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen.

Euronews

Euronews HD är Europas ledande internationella nyhetskanal. Kanalen sänder dygnet runt och varje halvtimme ser du de senaste händelserna inom nyheter, sport, näringsliv och EU-frågor. Däremellan sänds aktuella livsstilsprogram och bredare analyser av frågor som debatteras just nu. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen.

Viasat Explore

Viasat Explore är kanalen för dig som gillar spänning, äventyr och fartfyllda upplevelser. Här ser du dokumentärfilmer om nervkittlande expeditioner, kriminalfall och fascinerande vetenskap samt serier om fiske, snabba bilar, stora maskiner och chockerande dokumentärer som ingen annan vågar visa. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen. Kanalen finns tillgänglig som playkanal i boxen.

Viasat History

Viasat History är kanalen som dygnet runt berättar fängslande historier på ett modernt sätt - allt från livet som bortskämd kung till en slavs kamp för livet. Med fokus på europeisk historia avslöjas här hemligheter från förr men vi får också veta hur historien påverkar oss idag. I dramaserierna på Viasat Epic, som visas på Viasat History, får vi dessutom följa spännande, fiktiva berättelser från Europa och världshistoriska händelser. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen. Kanalen finns tillgänglig som playkanal i boxen.

Viasat Nature

Viasat Nature ger högkvalitativa dokumentärer som visar det bästa av natur- och djurliv från jordens alla hörn.  Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen. Kanalen finns tillgänglig som playkanal i boxen.

Kunskapskanalen

På Kunskapskanalen härskar program om natur, vetenskap, litteratur och kultur från hela världen. Produceras av SVT och UR tillsammans. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen.

TV4 Fakta

På TV4 Fakta ser du dokumentärer om människoöden, vår samtid och vår historia. Här finns kriminalfallen, politiken och vardagens hjältar. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen. Kanalen finns tillgänglig som playkanal i boxen.

HISTORY

Allt har en historia. HISTORY förmedlar historien på ett annorlunda sätt. Kanalen underhåller och engagerar med program från verkligheten, med personliga skildringar och fascinerande fakta, som inspireras av dåtid och utspelas i nutid. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen. Kanalen finns tillgänglig som playkanal i boxen.

Discovery Channel

Discovery Channel sänder dokumentärer och reality-serier blandat med vetenskapliga och tekniska upptäckter. Du får följa med ut i vildmarken, se otroliga maskiner och bilbyggen, följa personer med farliga och intressanta jobb samt vara med vid vetenskapliga experiment. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen. Kanalen finns tillgänglig som playkanal i boxen.

National Geographic

National Geographic HD visar världen på ett nytt sätt. Se unika dokumentärer i HD som ger fördjupade kunskaper inom vetenskap, teknik och natur. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen. Innehåll från kanalen finns tillgängligt genom playkanal i boxen.

National Geographic Wild

Följ med på oförglömliga resor till avlägsna platser för att uppleva djur och natur i det vilda. Nat Geo Wild HD är en naturkanal för hela familjen. Här sänds högkvalitativa och underhållande faktaprogram om allt som rör det vilda livet. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen. Innehåll från kanalen finns tillgängligt genom playkanal i boxen.

SVT Barn

SVT Barn är en modig och självklar kompis som finns där både när livet är lätt och svårt.Här finns roliga, spännande och lärorika barnprogram för små och stora barn. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen. Innehåll från kanalen finns tillgängligt genom playkanal i boxen.

Nickelodeon

Nickelodeon sätter barnen framför allt. Här blandas pedagogiskt innehåll med tecknade serier och komedier, bland annat visas SvampBob Fyrkant, Thundermans, Game Shakers och Henry Danger. Kanalen är på svenska. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen.

Nick Jr

Nick Jr är en renodlad barnkanal för barn mellan 2-6 år. Kanalen visar program på svenska och ger pedagogiska och underhållande serier, bland annat Paw Patrol och Dora Utforskaren. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen.

Nicktoons

Nicktoons är kanalen för animerad action, komedi och äventyr för barn mellan 4-10 år. Nicktoons visar populära serier som Smulbröderna, Pig Goat Banana Cricket och Rabbids: Invasion. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen.

Disney Channel

Disney Channel är tv-kanalen för barn mellan 3-14 år men passar även hela familjen. Kanalen visar tecknade barnprogram och underhållande tv-serier som handlar om familjerelationer, skola och vänskap. Här får du även de bästa Disneyklassikerna. Kanalen sänder 24 timmar om dygnet. Alla program är dubbade eller textade till svenska.  Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen.

Disney Junior

Disney Junior tv-kanalen som riktar sig till de allra yngsta (2–6 år) och dig som förälder som vill ta del av Disneys berättelser och karaktärer, från de klassiska till de allra senaste. Alla program är dubbade till svenska. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen.

Cartoon Network

Cartoon Network handlar om skoj, äventyr och underhållning för barn. Kanalen är hem till några av världens mest älskade tecknade program såsom Ben 10, Gumball och Emmy-vinnaren Äventyrsdags. Alla programmen är på svenska. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen. Kanalen finns tillgänglig som playkanal i boxen.

Boomerang

Boomerang är en lekfull, och säker kanal för unga pojkar och flickor. Kanalen är hem till allt från klassiker som Tom & Jerry och Scooby Doo, till nya favoriter som Mr. Bean och Fåret Shaun. Alla programmen är på svenska. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen. Kanalen finns tillgänglig som playkanal i boxen.

MTV 00´s

MTV 00s är den populära musikkanalen med de de bästa låtarna från 00-talet och fram till idag.  Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen.

MTV 80's

MTV 80s är kanalen som ger dig powerballaderna, filmmusiken och det perfekta mixen av 80-talets hits i form av musikvideos och utvalda liveframträdanden. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen.

TV4 Film

På TV4 Film finns noga utvalda långfilmer för familjens alla film-älskare. Moderna klassiker från flera decennier och Oscars-belönade storfilmer blandas med smala kultfilmer, kärlek, spänning, skratt och tårar.

V Sport Extra

V Sport Extra är den breda sportkanalen med något för alla! Här visas rättigheter som NFL, Premier League, Championship, EHF Champions League, MLB, IndyCar och Speedway GP. V Sport Extra sänder även hockeymatcher från NHL och Champions Hockey League samt ett urval av mästerskapsmatcher från både Handbolls-EM och Ishockey-VM.  Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen.

ATG Live

ATG Live visar direktsända trav- och galopptävlingar, från Sverige och världen, varvat med tips, analyser, intervjuer och reportage om trav och galopp, men även övrig sport. ATG Live sänder varje dag, året runt, från cirka klockan 8 på morgonen till 22 på kvällen och totalt mer än 5 000 timmar per år.

HISTORY 2

Kanalen som ger dig faktabaserad underhållning och spännande dokumentärer – dygnet runt. På HISTORY 2 får du lära dig mer om vår fascinerande världshistoria, de mest betydelsefulla händelserna och människorna som präglat dem. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen.

Paramount+ SERIES

Paramount+ SERIES är kanalen som visar de bästa serierna från Paramount+ dygnet runt. Se originalserier som American Rust och Guilty Party eller favoriter som Yellowstone, Dexter och FBI: Most Wanted samt klassiker som Californication och Frasier. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen.

Paramount+ MOVIES

Paramount+ MOVIES är kanalen som visar de bästa filmerna från Paramount+ dygnet runt. Se populära filmer som A Quiet Place Part II och Taken 1-3 eller favoriter som Intouchables och PAW Patrol: Redo, racea, rädda samt moderna klassiker som The Kids Are All Right, Captain Fantastic och Vicky Christina Barcelona. Kanalen finns tillgänglig som streamad kanal i Viaplay-appen.

Bloomberg IPTV

Nyhetskanalen för dig som vill hålla dig uppdaterad på de senaste inom global finans och ekonomi. Bloomberg Television sänder 24 timmar om dygnet.

DW English

Världsnyheter sett med tyska ögon. Utöver nyhetssändningar visar även Deutsche Welle dokumentärer och fördjupande reportage. Kanalen är på engelska och sänder 24 timmar om dygnet.

BBC Brit

Älskar du brittisk humor eller brittiska dokumentärer? Då är det här kanalen för dig. BBC Brit bjuder på en varierad tablå med allt från talkshows som The Graham Norton Show till spännande dokumentärer med Lois Theraux. Här ser du även stand-up från Live at the Apollo och det ikoniska frågesportprogrammet QI.

BBC Earth

BBC är en av världens främsta dokumentärfilmskapare. I ständig sökning efter ny teknik och nya metoder för filmning av de mest extrema situationerna har BBC Earth producerat dokumentärer som Planet Earth och Blue Planet. Luta dig tillbaka och låt dig överraskas över vad som rör sig över och under ytan på planeten vi kallar hem.

Streaming

Viaplay

Med Viaplay Film & Serier kan du ta med dig din underhållning och titta var och när du vill – i hela EU via Viaplay-appen! Luta dig tillbaka framför Viaplays totala film och serieutbud med de senaste filmpremiärerna, action, komedi, familjefilm, serier, populära realityserier eller gamla klassiker från bl a Fox+, ABC Studios och National Geographic, nyproducerade svenska och nordiska originalproduktioner från Viaplay och annat exklusivt innehåll. Titta utan internet - ladda ner dina favoriter i mobilen eller surfplattan och titta på flyget, i bilen eller i hängmattan!