Titta när och var du vill

Titta via tv:n hemma eller streama ditt tv-utbud var du än är. Allente-appen ingår alltid.

Tv & streaming samlat

Med Allente samlar du dina tv-kanaler och streamingtjänster i ett paket och på samma faktura. Enkelt och flexibelt.

Alla kan se sina favoriter

Se Allentes utbud av filmer, serier och barnprogram på upp till fyra enheter samtidigt och var du vill inom EU.

Barnprogram och tecknade serier

Tecknade barnserier, barn-filmer och Barnkanalen. Med Allente finns det alltid något för dina barn att se, vare sig det är barnprogram med sånger för de allra minsta, tecknat för små barn eller gamla barnprogram och barn-serier som du själv minns från din barndom.

Barnprogram och tecknade serier
Barnfilmer

Populära barnfilmer

Förutom animerade barnprogram finns det massa tv för barn. Se allt från de senaste biofilmerna med barnens favoritfigurer till klassiska barnfilmer och tv-serier från Nickelodeon.

Viaplay och 15 tv-kanaler

15 tv-kanaler och Viaplay Film & Serier ingår alltid

Med Allente Stream har du alltid 15 kanaler och Viaplay Film & Serier i ditt paket som du sedan kan uppgradera med 2 eller 4 extra streamingtjänster.

Anpassa ditt streamingpaket genom att välja och byta mellan HBO Max, discovery+ Underhållning, SkyShowtime eller extra tv-kanaler. Börja streama direkt!

Teenage Mutant Ninja Turtles är tillbaka i ett fartfyllt äventyr. Kul för de yngre och nostalgi för de äldre! Se filmen i Allente-appen redan ikväll

Har du barn som är fotbollsintresserade? Eller vill du kolla Formel 1 medan barnen ser på film? Se ALLA matcher i Premier League, UEFA Europa League, NHL och golf med Allente och Viaplay Total.

Vanliga frågor om barnprogram och Allente

  
 • Finns det barnprogram på svenska?

  Ja. Det finns ett stort utbud med barnprogram på svenska. 

  Låt ditt barn se svenska barn-tv serier samt film och serier dubbade på svenska. Allt från Alfons Åberg, Bamse, Greta Gris och Barnkanalen-serier till filmerna om Minionerna, Shrek och Ninja Turtles.

 • 
 • Finns det barnprogram för de minsta på Allente? 

  Ja, det finns ett stort utbud av barnprogram för bebisar och de minsta som du kan se med Allente. Det finns bland annat flera serier för små barn på Barnkanalen som du streamar med Allente-appen.

  Barnkanalen har även barnprogram med sånger och sagor som är tv utformat att passa för de yngre.