Stars and Stripes

Samarbeta med oss som Stars & Stripes i Kalmar gör


"The best moment of your day” är sportbaren Stars and Stripes i Kalmars koncept. Här visas vilket tv-sänt sportevent som helst, på upp till 40 skärmar som mest.

Att titta på idrott i gemenskap skapar en speciell feeling, oavsett om du håller på ett lag eller inte. Den är den känslan vi vill komma åt, säger Theo Kazantzidis, som driver stället.

Samarbetet med Allente har pågått sedan 2016, där Stars and Stripes har ett maxat sportpaket fördelat på upp till 40 skärmar på tre våningar.

Sportbaren ligger mitt i Kalmar centrum vid Larmtorget.

- Mer i centrum än så kan man inte komma. Det är framför allt fotboll man vill se. Kalmar är en riktig fotbollsstad. När det är VM, EM eller när Kalmar FF spelar en viktig match då är det alltid fullpackat.

På de 1 000 kvadratmeterna är skärmarna indelade sektioner, fördelat på tre våningar, för att kunna visa flera olika matcher samtidigt i olika delar i lokalen.

- Det är inte ovanligt att fotbollsmatcher krockar med varandra, eller att en hockeymatch går samtidigt som en Champions League-match i fotboll och så vidare.

- Att man vill se olika matcher. Då kan vi fördela dem på olika skärmar utifrån gästernas önskemål, berättar Theo Kazantzidis.

Tv:n är i centrum på Stars and Stripes. Det är extremt viktigt för dem som kommer, menar Theo, att kunna sitta ordentligt och se bra, äta, dricka och få service.

Är man där bara för att äta, så fungerar det också.

- Kommentarer som vi ofta får av gästerna är att de tycker att det är bra att det är väldigt mycket skärmar, att de kan se bra och den matchen de har tänkt.

Sektionslösningen med olika tv-utbud kan också möta upp kunder med specifika önskemål.

- Vi har så kallade VIP-sektioner. Det är mindre ytor, som man kan boka för ett begränsat sällskap, om man vill titta på exempelvis travet. Vi kan fördela utbudet helt utifrån intresse och önskemål.

Allente har varit med och utvecklat tv-konceptet för Stars & Stripes.

När det uppstår situationer, som när något går sönder eller att man vill kunna förändra skärmfördelningen, finns Allentes support att tillgå.

 

- Samarbetet med Allente fungerar precis som vi vill; vi ringer, de svarar direkt och löser det som behöver lösas på en gång.

Vi har en kontaktperson på Allente som vi har jobbat med hela tiden, som ser till så att vi är nöjda. Vi kan alltid fråga och får alltid hjälp.

 

- Vi har jobbat ihop med andra leverantörer, men den här killen (Allente reds anm) sticker ut och är alltid mån om att det ska fungera för oss, säger Theo Kazantzidis.

 

 

Hur kan vi hjälpa dig idag?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och svarar på dina frågor.