StayPublic

StayPublic Total:

Lokal och internationell sport i ett paket!

StayPublic Total ger dig chansen att streama massvis av nationell sport men självklart också era lokala favoritlag – totalt över 3000 matcher årligen!

Vad ingår i StayPublic Total?

Franska Ligue 1, ATG Hockeyettan, Elitserien i Bandy, Bandyallsvenskan, Elitettan Fotboll, Ettan Fotboll, Svenska Basketligan, Svenska Superligan i Innebandy, Innebandyallsvenskan och Padel-Television.

Beställ här

Sport som ingår

Ligue 1

Ligue 1 är den högsta fotbollsligan i Frankrike och en av toppligorna inom den europeiska fotbollen med bland annat PSG och Mbappé i spetsen.

Elitserien i bandy

Bandy är hela Sverige lokalsport – vår sport! Med Elitserien i bandy har vi samlat nationens bästa lag. Häng med för att uppleva underhållning och gemenskap på riktigt!

Ettan

Fotbollsligan Ettan är Sveriges tredje högsta liga i herrfotboll. Den består av två serier, norra och södra, med 16 lag i varje serie.

Innebandyallsvenskan

Här visas matcher från Herrallsvenskan och Damallsvenskan, innebandyns näst högsta serier. Du ser matcher i grundserien och i slutspelet, både dam och herr.

Svenska Basketligan

Svenska Basketligan är Sveriges högsta basketliga. Kom med och se ”Sveriges mest tillgängliga nationalsport”!

Svenska Superligan

Svenska Superligan är världens bästa innebandyliga. Häng med - om ni och era gäster älskar innebandy!

Elitettan

Elitettan är Sveriges näst högsta liga i damfotboll. Se klassiska lag som Jitex, Lidköping och Växjö göra upp om platserna till nästa års OBOS Damallsvenskan.

ATG Hockeyettan

ATG Hockeyettan är Sveriges största hockeyliga med 40 lag där över 1000 matcher spelas under säsongen. Allt i HD med svensk kommentering.

Bandyallsvenskan

I Bandyallsvenskan, landets näst högsta division, gör flera av de mest anrika föreningarna upp om en plats i bandyns Elitserie. Här finns morgondagens stjärnor!

Padel-Television

Padel-Television streamar innehåll om svensk padel. Här får du bland annat alla Cupra Swedish Padel Tour, SM och lag-SM – och det är bara början!

Testa StayPublic idag!

Ring oss på 0770-77 27 27, så svarar vi på dina frågor och ser till att du snabbt kommer igång med sport i din lokal.

Vid tekniska frågor, kontakta StayPublics support.
Öppettider: Under sändningstider
Telefon: 010 410 03
Mail: support@staypublic.com

Mer information om offentlig visning