Tv pa hotell
©2021 Getty/Leonard McLane

Tv på hotell äntligen lika bra som hemma

Allente lanserar nu den första nordiska tv-applösningen anpassad för hotellmarknaden, en tjänst som ger gästen en lika bra tv-upplevelse som hemma, med en klart minskad komplexitet för hotellet. Den nya appen är baserad och byggd på Androidplattformen för tv. I Allente-appen kan gästen ta del av kanalerna från de valda kanalpaketen. Vårt nya gränssnitt gör det lätt att bläddra mellan innehållet, pausa och spola i programmen samt kolla ikapp på de program man missat med veckoarkivet. Att kunna erbjuda tv behöver inte längre vara förenat med stora kostnader för hotellen. Med Allentes app slipper du höga kostnader för installation och underhåll, det krävs bara en kompatibel tv och en internetuppkoppling, så är innehållet redo att visas på rummen!

TV på hotellet endelig like bra som hjemme

Tjänsten innebär bland annat:

Möjlighet att bläddra i innehållet på ett helt nytt sätt
Pausa och spola i programmen
Titta på sändningar man missat med veckoarkivet.
Flexibilitet att anpassa kanalutbudet mellan rumtyper
Hotellets egen information integreras i tjänsten på ett lättillgängligt sätt, liksom tillgången till olika sajter som kan intressera gästen.

I ett första steg är tjänsten utvecklad för Philips tv-apparater, medan LG och Samsung ligger något senare i utrullningen.

Vill du veta mer?