Upptäck BBC Nordic och BBC Nordic+


Nyhet! Upptäck BBC Nordic
och BBC Nordic+


Redo för mer kvalitetsunderhållning från BBC? Den 17 april lanserades tv-kanalen BBC Nordic, med allt det bästa från BBC Brit och BBC Earth samlat på ett ställe! Exklusivt innehåll och mer av dina BBC Nordic-favoriter kan du även streama när du vill med BBC Nordic+. Både BBC Nordic och BBC Nordic+ ingår i tv-paket Standard och Premium från Allente.  

 

Nytt hem för dina BBC-favoriter

Det bästa från BBC Brit och BBC Earth samlat på ett ställe! På BBC Nordic kommer du bland annat kunna se BBC-favoriter som Top Gear och The Graham Norton Show, men även helt nya säsonger av Serengeti och Live at the Apollo. BBC Nordic ingår i tv-paket Standard och Premium från den 17 april och du hittar den på kanalplats 24. Kanalen kan även streamas i Allente-appen.

Se mer från BBC – precis när du vill!

Har du missat ett avsnitt eller vi se en tidigare säsong? Med BBC Nordic+ får du tillgång till ännu mer av det som visas på BBC Nordic, tillsammans med helt nya serier och program med fokus på bland annat musik, konst, resor och historia. BBC Nordic+ ingår i tv-paket Standard och Premium från den 17 april. Allt innehåll hittar du i Allente-appen samt i din internetanslutna Allente 1- eller OnePlace-box.


Nyheter och favoriter från BBC Studios

 

Serengeti III

I den tredje säsongen får vi återigen följa med till den myllrande och häpnadsväckande nationalparken i norra Tanzania. Den här gången utlovas ännu mer storslagna berättelser och möten med nya fantastiska karaktärer. Premiär på BBC Nordic och BBC Nordic+ den 23 april.

Serengeti III

Världens mest kända bil- och motorprogram? Troligtvis. Top Gear har underhållit och engagerat bilentusiaster i över 20 år, och kommer fortsätta med det på BBC Nordic och BBC Nordic+. Du har väl inte missat säsong 33?

Se både nya och etablerade komiker uppträda på den legendariska stand up-scenen Hammersmith Apollo i London. Avsnitt 1-4 av säsong 17 finns att streama på BBC Nordic+ i Allente-appen från den 17 april. Resterande sju avsnitt kommer därefter att visas på BBC Nordic på söndagar med start den 23 april.

Journalisten och filmskaparen Louis Theroux är tillbaka med en ny intervjuserie där han tar sig under skinnet på några av vår tids mest intressanta personer. Avsnitt 1-3 finns att streama på BBC Nordic+ i Allente-appen från den 17 april. Resterande sex avsnitt kommer därefter att visas på BBC Nordic på måndagar med start den 24 april.

Frågor & svar

  
 • Vilket tv-paket behöver jag för att få tillgång till BBC Nordic och BBC Nordic+?

  Både tv-kanalen BBC Nordic och innehållet från BBC Nordic+ ingår i Allentes tv-paket Standard och Premium från den 17 april.

  BBC Nordic ersätter då tv-kanalerna BBC Brit och BBC Earth. 

 • 
 • Var hittar jag innehållet från BBC Nordic och BBC Nordic+?

  Tv-kanalen BBC Nordic hittar du på kanalplats 24 från den 17 april. Du kan då även streama kanalen via Allente-appen.

  Allt innehåll från BBC Nordic+ hittar du i Allente-appen från de 17 april. Har du en internetansluten Allente 1- eller OnePlace-box kan du även streama innehållet från BBC Nordic+ direkt via boxen.

 • 
 • Kostar BBC Nordic och BBC Nordic+ något extra?

  Nej, BBC Nordic och BBC Nordic+ ingår i Allentes tv-paket Standard och Premium från den 17 april. Har du tv-paket Basic kan du uppgradera ditt tv-paket på Min sida om du vill få tillgång till BBC Nordic och BBC Nordic+. Gå till Min sida här.

 • 
 • Vad är skillnaden mellan BBC Nordic och BBC Nordic+?

  BBC Nordic är en vanlig tv-kanal som samlar det bästa innehållet från BBC Earth och BBC Brit på ett ställe. BBC Nordic hittar du på kanalplats 24 från den 17 april. Kanalen går då även att stream via Allente-appen. 

  Via BBC Nordic+ kan du streama massor av program och dokumentärer från BBC Nordic, precis när du vill. Här får du alltså tillgång till ännu mer av det som visas på BBC Nordic, tillsammans med helt nya serier och program med fokus på bland annat musik, konst, resor och historia. Perfekt om du missat ett avsnitt som nyligen sänts på BBC Nordic, eller vill se avsnitt från tidigare säsonger. Via BBC Nordic+ kommer du även att kunna streama exklusivt innehåll som inte visas på tv-kanalen BBC Nordic. Allt innehåll från BBC Nordic+ hittar du i Allente-appen samt i din internetanslutna Allente 1- eller OnePlace-box.

 • 
 • Vad händer med kanalerna BBC Brit och BBC Earth?

  Tv-kanalerna BBC Earth och BBC Brit kommer att upphöra och erasättas med kanalen BBC Nordic den 17 april. BBC Nordic samlar det bästa från båda kanalerna och kommer i fortsättningen vara hem för dina BBC-favoriter, som exempelvis The Graham Norton Show, Top Gear, QI, Serengeti och Life Below Zero. 

Populärt från BBC Nordic+