Se vintersporten på TV6 och Viaplay

Se vintersport

på TV6 & Viaplay


Världscupen i längd och alpint är i full gång! Du ser hela säsongen på TV6, V sport vinter och Viaplay. Sändingarna av världscupen i längdskidor 2024 ser du på tv-kanalerna TV6 och V sport vinter. All vintersport, inklusive snowboard och backhoppning, streamar du med Viaplay Total. 

Den alpina världscupen med slalom, storslalom och störtlopp ser du på TV6 och Viaplay.

Under helgerna ramas sändningarna in med studioprogrammet Viaplay Vinter så att du kan följa vintersporten från morgon till kväll.

 

Så ser du vintersporten med Allente

Viaplay Total

På Viaplay kan du streama all vintersport som visas på TV6 och V sport vinter, utan reklamavbrott och med med 48 timmars reprisfunktion. Här ser du även extramaterial och dokumentärer. För att ta del av all vintersport på Viaplay beställer du Allente Stream med tillvalspaketet Viaplay Total. Viaplay Total ingår även i tv-paket Premium och tillvalspaket V sport för tv via parabol- och fiber.

TV6

TV6 sänder alla tävlingar från både VM och världscupen i längdskidor och upp till hälften av alla alpina tävlingar. Här visas även ett ett urval av tävlingar från världscupen i freestyle och backhoppning. TV6 ingår som en av de 15 kanaler du ser i Allente-appen med Allente Stream. Kanalen ingår även i alla Allentes paket för tv via parabol- och fiber: Basic, Standard, Premium.

V sport vinter

Kanalen V sport vinter ett urval av de alpina tävlingarna, snowboard, freestyle, freeski, backhoppning, nordisk kombination samt konståkning och skridskor. V sport vinter ingår i tv-paket Standard och Premium samt tillvalspaketen Sport Standard och V sport för tv via parabol och fiber. Kanalen ingår även i Allente Stream med tillvalspaketet Viaplay Total.

Tv-paket med vintersport

Allente Stream med Viaplay Total

Viaplay Total (med all sport), Viaplay Fim & Serier och 15 tv-kanaler (inkl. TV6). Ingen bindningstid.

Beställ här
Allente Stream

Från 249 kr/mån. Viaplay Film & Serier och 15 tv-kanaler (inkl. TV6) ingår alltid. Ingen bindningstid.

Läs mer

Viaplay Vinter är tillbaka!

Viaplay Vinter är studioprogrammet som ramar in sändningarna från vinterns världscuptävlingar under helgerna. Programledare är Peter Jihde, Johanna Ojala, och Lovisa Giertta. Viaplay Vinter ser du på TV6 och utan reklamavbrott på Viaplay.

Viaplay Vinter Allente TV6 Viaplay

Frågor & svar om att se vintersport via Allente

  
 • På vilken kanal ser jag världscupen i längdskidor?

  Världscupen i längdskidor 2023 ser du på TV6. Där kommer du att kunna se alla tävlingar från årets säsong, både herrarna och damernas tävlingar.

  TV6 ingår i alla Allentes tv-paket via parabol och fiber: Basic, Standard och Premium.

  TV6 ingår som en av 15 tv-kanaler i Allente Stream Basic, Allente Stream Flex 2 och Allente Stream Flex 4. Du ser på TV6 i Allente-appen.

  Allt från världscupen i längdskidor kan även streamas på Viaplay, utan reklamavbrott och med med 48 timmars reprisfunktion. Här ser du även du extramaterial och dokumentärer. Viaplay med sportinnehåll (Viaplay Total) ingår i tv-paket Premium, i tillvalspaketet V sport samt tillvalspaketet Viaplay Total som du lägger till ditt streamingpaket (Basic, Flex 2, Flex 4).

 • 
 • På vilken kanal ser jag den alpina världscupen? 

  Den alpina världscupen ser du på TV6 och på kanalen V sport vinter.

  Ungeför hälften av alla tävlingar från den alpina världscupen kommer att visas på V sport vinter. Kanalen ingår i tv-paket Large och Premium samt i tillvalspaketen V sport och Sport Standard. Kanalen ingår även i tillvalspaketet Viaplay Total som du lägger till ditt streamingpaket (Basic, Flex 2, Flex 4).

  TV6 ingår som en av 15 tv-kanaler i Allente Stream Basic, Allente Stream Flex 2 och Allente Stream Flex 4.

  Allt från den alpina världscupen kan även streamas på Viaplay*, utan reklamavbrott och med med 48 timmars reprisfunktion. Viaplay med sportinnehåll (Viaplay Total) ingår i tv-paket Premium, i tillvalspaketet V sport samt i streamingpaketet Stream med Viaplay Total.

  *Tävlingarna från Österrike visas fortsatt på SVT som du kan se med Allente Stream.

 • 
 • Jag vill kunna se all vintersport. Vad behöver jag för tv-paket för det?

  Mycket vintersport kan du se på TV6 och på kanalen V sport vinter. Men för att kunna se alla tävlingar från alla dicipliner behöver du Viaplay med sportinnehåll (Viaplay Total). Där kan du streama allt, utan reklamavbrott och med 48 timmars reprisfunktion.

  Viaplay Total ingår i tv-paket Premium, i tillvalspaketet V sport samt i Allentes  streamingpaket Allente Stream med Viaplay Total. Läs mer om paketen här:

  Tv via streaming
  Stream + Viaplay Total

  Tv via fiber 
  Tv-paket Premium
  V sport

  Tv via parabol
  Tv-paket Premium
  V sport

 • 
 • Vad är Viaplay Vinter och var ser jag det?

  Viaplay Vinter är namnet på det studioprogram som under vintersport-säsongen sänds på TV6 och Viaplay och som ramar in vintersportsändingarna. Här ser du försnack och analyser samt intervjuer med åkare och gäster. Programledare är Peter Jihde, Johanna Ojala och Lovisa Giertta.

 • 
 • V sport vinter – vad är det?

  V sport vinter är en tv-kanal och hade tidigare namnet V sport hockey. Kanalen sänder upp till hälften av de alpina världscuptävlingarna, ett urval från snowboard, freestyle, backhoppning, nordisk kombination samt även konståkning, skridskor och ishockey från NHL. 

  För parabol- och fiber-tv ingår kanalen V sport vinter i tv-paket Standard och Premium samt i tillvalspaketen V sport och Sport Standard.

  V sport vinter ingår även i tillvalspaketet Viaplay Total till Allente Stream.

 • 
 • Var ser jag Världscupfinalen i längdskidor 2023/2024?

  Världscupfinalen i längdskidor 2023/2024 går av stapel i Falun 15–17 mars och kommer att visas på TV6 och Viaplay.

 • 
 • På vilken kanal kan jag se Tour De Ski 2023-2024?

  Tour De Ski 2023-2024 pågår mellan 30/12 2023 och 7/1 2024 och består av sammanlagt sju etapper anordnade på tre orter.

  Tour De Ski 2023-2024 sänds på TV6, V sport vinter och kan streamas på Viaplay Total.

 • 
 • Var kan jag se freestyle, snowboard och backhoppning?

  Ett urval av tävlingarna från världscupen i freesyle och backhoppning sänds på TV6 och på kanalen V sport vinter. Alla tävlingar streamas på Viaplay.

 • 
 • På vilken kanal ser jag världscupen i skidskytte?

  På SVT. Världscupen i skidskytte visas forsatt på SVT:s kanaler och på SVT Play.