18 mars

 

Nytt spännande innehåll i vårt utbud den 18 mars

Nu breddar vi vårt utbud med allt från populärt barninnehåll till turkiskt drama, via klassisk musik och ännu mer bländande naturdokumentärer.

 

Har du tv via streaming?

I december lanserade vi nya paket under tv via streaming – och nu utökar vi utbudet av valbara streamingtjänster för dig med Flex 2 eller Flex 4 genom att lansera ”Extra streamingtjänster” och Dizi. Längst ner kan du läsa mer om hur du tar del av det nya innehållet.

Har du tv via parabol eller fiber?

Nästan alla nyheter vi presenterar här innebär att du som har tv-paket Standard eller Premium får nytt innehåll i ditt utbud. Dizi blir istället ett nytt tillvalspaket som är valbart oavsett vilket grundpaket du har. Längst ner kan du läsa mer om hur du tar del av det nya innehållet.

Vårt nya innehåll:

Moonbug

Moonbug är en global underhållningsgigant som står för innehåll av hög kvalitet, glädje och lärande för barn över hela världen. Deras program är fyllda av sång och skratt för barn i förskoleålder, som CoComelon (känt varumärke från YouTube), Blippi och Little Baby Bum. Dagens tablå följer barnens dagliga rytm, med lugnare innehåll på morgonen och mer aktivitet senare under dagen. Innehållet är i huvudsak animerat och utan dialog men du hittar även en del dubbat på svenska.

Moonbug CoComelon
Mezzo

Mezzo

Med Mezzo kan du se det bästa inom klassisk musik och scenkonst från några av världens mest prestigefyllda scener direkt från din egen soffa. Klassiska musikfestivaler från hela Europa, jazzevenemang och konserter från bland andra operan i Paris, La Scala i Milano och New York’s Metropolitan Opera. Mezzo är med andra ord ett välkommet tillskott för alla som älskar konst och kultur.

Love Nature

Love Nature erbjuder hisnande dokumentärer och serier med fokus på djur och natur från världens alla hörn. Det är exklusivt innehåll med hög kvalitet som för publiken närmare vår vackra planet. Med program som Gladiators, Becoming Orangutang, My Best Friend’s an Animal, Secrets of the Enchanted Forest och mycket mer får du både besöka imponerande landskap och se djur i deras naturliga livsmiljöer.

Love Nature Gladiators
Dizi

Dizi

Dizi vänder sig till alla som älskar riktigt bra dramaserier. Deras kritikerrosade serier älskas av publik i hela världen och har bidragit till att sätta turkiska serier på kartan. Serierna kretsar ofta kring familjen och är fulla av känslor, kärlek, passion, intriger och svek. T ex kan du njuta av serier som Time of Departure, My Sweet Lie och Life's Good When You're in Love. Språket i serierna är turkiska, arabiska och ibland engelska. Textning på engelska.

Tv via parabol eller fiber – så tar du del av det nya innehållet

  
 • Moonbug

  För dig som har tv via parabol eller fiber lanserar vi både ett streamingbibliotek med 95 timmar och en tv-kanal från Moonbug i tv-paketen Standard eller Premium. Tv-kanalen hittar du i alla våra boxar på kanalplats 72, samt som streamad kanal i Allente-appen. Streamingbiblioteket når du via våra boxar Allente 1 och OnePlace, samt Allente-appen.

 • 
 • Mezzo

  För dig som har tv via parabol eller fiber lanserar vi tv-kanalen Mezzo Live i tv-paketen Standard eller Premium, som du hittar i alla våra boxar på kanalplats 33, samt som streamad kanal i Allente-appen. Du får även tillgång till ett veckoarkiv från kanalen Mezzo Live via våra boxar Allente 1 och OnePlace, samt Allente-appen.

  Tips! I samband med lanseringen kommer kanalen Mezzo Live under våren att visa specialsändningar för den nordiska publiken, som Oslos Filharmoniker dirigerade av Klaus Mäkelä, Mikael Karlsson’s opera Melancholia med Anne Sofie von Otter från svenska Kungliga Operan, och koreografen Alexander Ekman från Göteborgsoperan.

 • 
 • Love Nature

  Tv-kanalen Love Nature ingår sedan i januari för dig som har tv-paketen Standard eller Premium. Nu kompletterar vi med ett streamingbibliotek med serier och dokumentärer från Love Nature direkt i Allente-appen och boxarna Allente 1 och OnePlace.

 • 
 • Dizi

  Dizi är ett nytt tillvalspaket i vårt utbud som består av både ett streamingbibliotek och en tv-kanal. Dizi går att lägga till oavsett vilket grundpaket du har. Priset är 59 kr/mån.

  Du hittar streaminginnehållet och den streamade kanalen Dizi direkt i Allente-appen eller i boxarna Allente 1 och OnePlace (på kanalplats 88). Kanalen finns inte tillgänglig i någon annan box.

  Besök Min sida för att lägga till Dizi.

Tv via streaming – nu ännu mer valfrihet i Flex 2 och Flex 4

Vi lanserar ”Extra streamingtjänster”

Med ”Extra streamingtjänster” får du tillgång till ett blandat och brett utbud. Här ingår streamingtjänster från BBC Nordic+, Nordisk Film+, Mezzo*, Love Nature och Moonbug. I de två sistnämnda ingår även en streamad kanal. Du ser allt direkt i Allente-appen och i boxarna Allente 1 och OnePlace.

Besök Min sida för att växla mellan dina valbara tjänster redan idag.

Tips! Håll utkik framöver för snart fyller vi på ”Extra streamingtjänster” med ännu mer innehåll.

*) Lanseringen av streaminginnehållet från Mezzo är något försenat och kommer att läggas till under april.

  
 • Här kan du läsa mer om BBC Nordic+ och Nordisk Film+

  BBC Nordic+
  Med BBC Nordic+ ser du bland annat BBC-favoriter som Top Gear, The Graham Norton Show och QI samt helt nya serier och program med fokus på bland annat musik, konst, resor och historia. Se t ex naturdokumentären Wild Scandinavia, Ancient Powers eller Elon Musk’s Twitter Storm.

  Nordisk Film+
  Med Nordisk Film+ ser du svenska och nordiska filmer samt ett noga kurerat urval av internationella kvalitetsfilmer. Drama, komedi, familjefilm och spänning med kända skådespelare och älskade karaktärer. Barnen kan njuta av favoriter som Bamse, Alfons Åberg och Sune.

 • 
 • Dizi – nu som valbar streamingtjänst

  Dizi består av både ett streamingbibliotek och en streamad kanal. Du hittar allt direkt i Allente-appen eller i boxarna Allente 1 och OnePlace.

  Besök Min sida för att växla mellan dina valbara tjänster redan idag.

 • 
 • Nya kanaler inkluderas i ”Extra tv-kanaler”

  Vi lägger nu till kanalerna Viasat Explore, Viasat Nature och Viasat History i den valbara tjänsten ”Extra tv-kanaler”.