Allente ATG Live Trav

Trav på tv

 

Så ser du trav och Premier League med Allente

Streama Premier League och trav

Med Allente Stream och Viaplay Total ser du både alla matcher i Premier League och massor av trav med kanalen ATG Live.

Läs mer och beställ
Trav och brittisk fotboll via parabol

Tv-kanalen ATG Live och tillvalspaketet V sport ingår i tv-paket Premium. Se trav, Premier League och massor av film och serier.

Beställ här
 

Trav - en sport som engagerar

I över 100 år har travsport engagerat och förenat människor. Intresset för travsport är stort och varje år följer miljoner människor spännande travtävlingar som tv-tittare och besökare på travbanorna i vårt avlånga land. 

Engagemanget för travsporten har sin början under 1800-talet då sporten utvecklades till en tävlingsverksamhet med prispengar till deltagare och spel på genomförda tävlingar. Något som än idag är en av anledningarna till att travet fortfarande är så populärt. Att följa trav live och på tv med en kupong i handen och heja fram sin favorithäst har blivit en folksport.

 

Därför hör trav och brittisk fotboll ihop

Trav och fotboll är idag en självklar kombo. Trav och i synnerhet Premier League har sedan Lars-Gunnar Björklund tog engelsk fotboll till Sverige i slutet av 1960-talet med tv-sändningar varje lördag i Tipsextra med “travet” varit en del av den svenska folksjälen; knackiga sändningar från leriga planer runt om i Storbritannien avslutades alltid med spännande lopp från en lika lerig svensk travbana.

Till en början var det enbart lördagar som gällde, men i en värld av ett ständigt växande utbud och tjänster utvecklades även fotbollen och travsporten. Det blev med tiden fler matcher och lopp – och nu under veckans alla dagar.

Men traditionen har inte urvattnats bara för att utbudet har ökat. Den har förändrats och förfinats. Hos Allente ingår kanalen ATG Live i alla våra tv-paket, och med tv-paketet Premium ingår dessutom alla matcher från Premier League. Så idag kan du själv välja vilken dag i veckan du vill bänka dig för de dubbla spänningar som fotboll och trav ger!

 

ATG Live - Direktsänt trav och galopp varje dag

På ATG Live ges ett brett utbud av program med något för alla fantaster inom trav och galopp. Här visas direktsända trav- och galopptävlingar, från Sverige och världen, varvat med tips, analyser, intervjuer och reportage om trav och galopp, men även övrig sport.

ATG Live sänds varje dag, året runt, från cirka klockan 8 på morgonen till 22 på kvällen - Totalt mer än 5 000 timmar per år!

 

häst

ATG Live återfinns på kanalplats 29 samt ingår i Allente Stream-paketet.