Låt oss ta hand om ditt elavfall!

Returnera din utrustning

Visste du att du att all elektronik som drivs med elkabel eller batteri räknas som elavfall och därför bör återvinnas? Detta gäller exempelvis din gamla tv-box och fjärrkontroll som du haft från Viasat. <br><br>Genom att lämna tillbaka din utrustning till oss sparar vi på naturresurser och bidrar till en renare miljö. Om din utrustning är i bra skick kan den få nytt liv hemma hos en annan kund senare. Bli en del av återvinningen och returnera din utrustning till oss, så tar vi hand om resten!

Återvinn din gamla utrustning

Så här gör du för att returnera din utrustning:

  1. Packa ned din utrustning, tv-box med tillhörande strömkabel och fjärrkontroll i den kartong du hämtat ut på posten. Se till att kartongen är ordentligt stängd så att inget skadas eller ramlar ut.
  2. Klistra på den medföljande retursedeln på kartongen och lämna på ett postombud när det passar dig.
  3. Stort tack för din hjälp, nu tar vi hand om resten. Tyvärr har vi dock ingen möjlighet att skicka en bekräftelse på att vi har tagit emot din utrustning.

Tips för en smidig retur! 👇

Ta med dig utrustningen vid samma tillfälle som du hämtar ut boxen och genomför stegen ovan direkt hos ditt postombud. På så sätt undivker du ett extra besök hos postombudet.