App for Business

Vi presenterar App for Business

Som första leverantör i Norden har Allente utvecklat en applösning som ger dina kunder TV-upplevelser på samma höga nivå som de är vana vid hemifrån. Med Allentes app till Samsung, LG och Android -TV kan du nu erbjuda ett förstklassigt TV-innehåll utan höga kostnader för hårdvara, installation eller underhåll.

Hur enkelt som helst

Med App for Business kan kunder och konsumenter bläddra bland kanalerna på ett helt nytt sätt, spola och pausa i program och se utvalda TV-program från ett veckoarkiv. Allt du behöver är en kompatibel TV och internetuppkoppling så är innehållet är redo att visas, ingen övrig installation krävs!

App for business
Construction

App for Business – för alla gemensamma utrymmen

App for Business är utvecklad för gemensamma utrymmen i både offentlig och privat sektor. Det kan exempelvis vara lunchrummet på en oljerigg eller TV-rummet på ett sjukhus, ett gemensamhetsutrymme på en institution eller de sociala ytorna på kontoret.

Tv til pub bar

App for Business till pubar, barer, restauranger och butiker

Fyll i kontaktformuläret längst ner på sidan eller ring oss på 0770-77 27 27 för mer information om vilka möjligheter du har att visa TV med hjälp av Allentes App for Business på din restaurang, pub eller butik.

Söker du TV-lösningar till hotell och övernattningsställen så har vi utvecklat en egen app för din bransch. Är du osäker på vilken app som passar bäst för just din verksamhet? Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning till dig.

App for Business

Tekniken

Vår nya app för företag är utvecklad för att fungera tillsammans med en vanlig TV. Du får inloggningsuppgifter med användarnamn och lösenord, som är det samma som till den TV ni använder appen på. Du kan köpa abonnemang och strömma innehåll på upp till fyra TV:ar samtidigt. Ladda ner appen, logga in med dina inloggningsuppgifter och börja visa TV!

App for Business

Kompatibla TV-apparater

Den nödvändiga kapaciteten på bredband för att använda vår App for Business är minimum 10 Mbit/s. Appen fungerar för närvarande för följande TV-modeller:

Samsung: 2018 och nyare
LG: webOS 4.0 och nyare
Android TV: 8.0 och nyare

Mer information och beställning

Ring oss på telefon 0770-77 27 27 eller skicka in din förfrågan så kontaktar vi dig.

Bransch