App for business

Bara fördelar

Byt till App for Business idag och njut av:

Låga kostnader
Enkel tjänst
Ingen installation
Ingen onödig hårdvara för miljön
App for Business

Hur enkelt som helst

Med App for Business kan kunder och konsumenter bläddra bland kanalerna på ett helt nytt sätt, spola och pausa i program och se utvalda TV-program från ett veckoarkiv. Allt du behöver är en kompatibel TV och internetuppkoppling så är innehållet är redo att visas!

App for Business – för alla gemensamma utrymmen

App for Business är utvecklad för gemensamma utrymmen i både offentlig och privat sektor. Det kan exempelvis vara lunchrummet på en oljerigg eller TV-rummet på ett sjukhus, ett gemensamhetsutrymme på en institution eller de sociala ytorna på kontoret.

Construction
App for Business

Tekniken

Vår nya app för företag är utvecklad för att fungera tillsammans med en vanlig TV. Du får inloggningsuppgifter med användarnamn och lösenord, som är det samma som till den TV ni använder appen på. Ladda ner appen, logga in med dina inloggningsuppgifter och börja visa TV!

App for Business

Kompatibla TV-apparater

Ideell kapacitet på bredband för att använda vår App for Business är minimum 10 Mbit/s. Appen fungerar för närvarande för följande TV-modeller:

Samsung: 2018 och nyare
LG: webOS 4.0 och nyare
Android TV: 8.0 och nyare (Sony, Philips, Toshiba)

Söker du TV-lösningar till hotell och övernattningsställen så har vi utvecklat en egen app för din bransch. Är du osäker på vilken app som passar bäst för just din verksamhet? Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning till dig.

Vanliga frågor om App for Business

Frågor om App for Business?

Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig.

Bransch