Offentlig visning

Bjud dina gäster på sport i världsklass

Tv för offentlig visning

Bjud dina gäster på tv-upplevelser! Allente erbjuder abonnemang för kompletta tv-paket och avtal för specifika sportevenemang som fotbolls-VM. Tv-abonnemang och avtal för offentlig visning riktar sig till dig som äger en restaurang, bar, pub, café eller butik, beställ ditt abonnemang här på hemsidan eller hör av dig till vår företagssupport.

Missa inte möjligheten att visa

UEFA Champions League 2021/2022

Läs mer och beställ
C More

Sport och rättigheter

Med ett C More-abonnemang kan du bland annat visa alla matcher från UEFA Champions League, SHL, HockeyAllsvenskan och Handbollsligan, men även internationell fotboll från La Liga och Serie A.

Vill du visa matcher och tävlingar från Premier League, Bundesliga, Formel 1 och NHL? Då behöver du ett V sport-abonnemang från NENT.

Visa både internationell och lokal fotboll, hockey, innebandy och bandy med StayPublic Total – och även fransk superfotboll med franska Ligue 1.

Aktuella events

För att visa större sportevenemang som VM och EM i fotboll behöver du ett specifikt avtal med oss på Allente. Man kan kalla det en visningsrätt. Detta gäller även om du redan har abonnemang eller kan få in de kanaler där matcherna visas. Ta en titt nedan för att se vilka evenemang som vi erbjuder visningsrätt för just nu!

Mer information kommer. Har du några frågor?

Mer information kommer. Har du några frågor?

Hockey-VM visas på Nents kanaler TV6, TV10 & V sport extra den 13-29 maj. Visningsrätten tecknas hos Hoist Group.

Hur kan vi hjälpa dig idag?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och svarar på dina frågor.