Bjud dina gäster på sport i världsklass

Tv för offentlig visning

Bjud dina gäster på tv-upplevelser! Allente erbjuder kompletta tv-paket och avtal för specifika sportevenemang så som EM i fotboll. Tv-abonnemang och avtal för offentlig visning riktar sig till dig som äger en t.ex. restaurang, bar eller ett café. Beställ ditt abonnemang här på hemsidan eller hör av dig till vår företagssupport.

Aktuella events

För att visa större sportevenemang som VM och EM i fotboll behöver du ett specifikt avtal med oss på Allente. Man kan kalla det en visningsrätt. Detta gäller även om du redan har abonnemang eller kan få in de kanaler där matcherna visas. Ta en titt nedan för att se vilka evenemang som vi erbjuder visningsrätt för just nu!

Bjud dina gäster på förstklassig fotboll och säkra herrlandslagets matcher redan idag.

Mer information kommer. Har du några frågor?

Sport och rättigheter

Med ett C More-abonnemang kan du bland annat visa alla matcher från UEFA Champions League, SHL, HockeyAllsvenskan och Handbollsligan, men även internationell fotboll från La Liga och Serie A.

Vill du visa matcher och tävlingar från Premier League, Bundesliga, Formel 1 och NHL? Då behöver du ett V sport-abonnemang från Viaplay Group.

Visa både internationell och lokal fotboll, hockey, innebandy och bandy med StayPublic Total – och även fransk superfotboll med franska Ligue 1.

Hur kan vi hjälpa dig idag?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och svarar på dina frågor.