Tävla här! 


Svara på frågan nedan och fyll i dina uppgifter för chansen att vinna två biljetter till antingen matchen mellan IFK Göteborg och IFK Norrköping den 20/4 kl. 15.00 eller Stockholmsderbyt AIK mot Djurgården den 21/4 kl. 14.00! 

Tävlingen avslutas den tisdagen 16 april och vinnarna meddelas kort därefter.

Förra gången frågade vi om vilka som vann Allsvenskan 2023. Men i Allsvenskans 100-åriga histora finns det ju lika många vinnare som förlorare. Så denna gång är frågan:

 

Tävlingsregler och villkor


Tävlingen pågår mellan den 12 april och 16 april 2024. För att delta i tävlingen behöver du vara tv-kund hos Allente. Det är inte tillåtet att tävla mer än en gång. Efter sista tävlingsdag (den 16 april) lottas vinnarna ut slumpmässigt bland de kunder som har svarat rätt på frågan. Därefter kontaktas vinnarna via mejl och biljetterna skickas digitalt via mejl. Totalt lottas 4 biljetter ut till varje match och 2 vinnare får två biljetter vardera.

 


Om vi inte lyckas komma i kontakt med vinnaren inom två dagar efter tävlingen avslutats, eller om det visar sig att vinnaren inte uppfyller tävlingsvillkoren, så kommer vinsten att förfalla och en annan vinnare utses. Vinsten kan inte lösas in mot kontanter, justeras, bytas eller överlåtas. Vinsten är personlig och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Integritetspolicy
I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Vinner du inte denna gång kan du ha koll i Allentes nyhetsbrev och på sociala medier för chansen att vinna biljetter till fler matcher i framtiden! 🤩