Information om sammanslagningen

Viasat + Canal Digital = Allente

Viasat och Canal Digital har slagits samman och bildat det nya bolaget Allente. 

Varför gick Canal Digital och Viasat ihop?
Genom att kombinera de två bolagen kan vi uppnå ännu mer än på egen hand. Du fortsätter att få ett tv-utbud av toppkvalitet i form av innehåll, bild- och ljud-kvalitet, användarupplevelse och kundservice. Vi strävar efter att fortsätta vara ditt förstahandsval när det gäller tv, bredband och innehåll.

Hur påverkar den här sammanslagningen mig som varit kund hos Canal Digital eller Viasat?
Vi lovar att hålla dig uppdaterad framöver eftersom vi strävar efter att stärka det vi kan erbjuda dig som kund! Men för tillfället kan du sitta lugnt i båten, du kommer fortsätta att erhålla samma tjänster som idag, behålla samma relation till oss som tjänsteleverantör och få dina fakturor på precis samma sätt som tidigare. Fortsätt att njuta av vårt innehåll under tiden!

Vad heter det nya bolaget?
Det nya företagsnamnet är Allente. De två konsumentvarumärkena Viasat och Canal Digital kommer dock att finnas kvar. Därmed fortsätter du vara en värderad kund till Viasat / Canal Digital. 

Vad är bakgrunden till namnet Allente?
Allente står för All ente(rtainment). Tanken är att bygga på vår passion för innehåll och underhållning, samt på vårt kvalitetsarv och varumärkeslöfte. Vi står för alla de saker vi söker efter när vi letar efter bra underhållning att se och dela med andra.

Kommer ni fortsätta erbjuda de produkter ni har idag?
Du kommer att behålla ditt abonnemang med samma produkter, kanaler och tillhörande innehåll som idag.

Var kan jag hitta mer information om förändringar som sker?
Vi är glada över att du, precis som vi, är intresserad av vad vår framtid har att utvisa. Vårt löfte är att hela tiden informera och hålla dig som kund uppdaterad kring eventuella förändringar. Via vår hemsida kan du alltid få tillgång till senaste nytt om vår sammanslagning och annan nyttig information.

Kommer priserna att förändras på grund av sammanslagningen?
Vi har ingen avsikt att genomföra en prisökning på grund av sammanslagningen mellan Canal Digital och Viasat. Tyvärr kan vi dock inte utesluta prisökningar på grund av eventuella förändringar i erbjudandet i senare skeden.

Kommer man att få tillgång till mer innehåll tack vare sammanslagningen?
Nuvarande innehållsrättigheter kvarstår och förblir som nu, så du kommer fortfarande att kunna se allt innehåll du har tillgång till idag. I takt med att det nya företaget formas kommer vi dock fortsätta att utvärdera vårt erbjudande. Självklart informerar vi dig i god tid innan det sker eventuella förändringar.