Ordinarie pris på ditt sportutbud från 1 juni

Som vi har väntat! Sportvärlden har äntligen vaknat till liv med både fotboll och motorsport åter i våra kanaler.Tyska Bundesliga är redan igång och klassiska NASCAR kör för fullt. Premier League startar upp igen den 17 juni med matcher varje dag. Serie A beräknas starta den 20 juni. Och mycket tyder på att flera av de större ligorna och evenemangen som La Liga, Formel 1, NHL och PGA-touren startar under sommaren. Det ser ut att bli några riktigt fullspäckade sportmånader framöver! Nu när livesporten är tillbaka så gäller ordinarie pris för sportutbudet från och med den 1 juni 2020.

 

Frågor och svar

Varför slutar ni kompensera för sporten redan till 1 juni, all sport har ju inte kommit tillbaka?
Sportvärlden har börjat vakna till liv med både fotboll och motorsport åter i våra kanaler. Tyska Bundesliga är redan igång och klassiska NASCAR kör för fullt. Premier League startar upp igen den 17 juni med matcher varje dag. Serie A beräknas starta den 20 juni. Och mycket tyder på att flera av de större ligorna och evenemangen som La Liga, Formel 1, NHL och PGA-touren startar under sommaren. Med anledning av detta kommer vi att återgå till ordinarie pris för ditt sportutbud från den 1 juni.

Hur syns kompensationen fram till 31 maj på fakturan?
På fakturan ser du en sektion som visar din kompensation. Raden är benämnd Sportkompensation och anges per tv-paket och eventuella tillval med sport som du har.  Efter kompensationen för maj återgår du till att betala ordinarie pris för ditt sportutbud från 1 juni. Kostnadsavdraget för maj syns på din nuvarande faktura.

Ansökte du om kompensation under maj månad kommer detta att synas på din nästa faktura. Har du månadsfaktura sker detta i juni, i övriga fall kan det dröja länge innan kostnadsavdraget görs. 

Generellt betalar du för ditt sportutbud i förskott, medan kompensationen på fakturan gäller perioden som varit.

Vad händer om sporten inte kommer igång som planerat eller om de startade ligorna tvingas avbryta?
Under de rådande omständigheterna finns såklart inga garantier. Det vi vet är att tyska Bundesliga och NASCAR redan är igång, Premier League startar den 17 juni, Serie A den 20 och mycket tyder på att flera av de större ligorna och evenemangen så som La Liga, Formel 1, NHL och PGA-touren startar under sommaren. Dessa planer ser vi som realistiska.

Hur mycket kommer ni att visa av de sporter som drar igång nu?
Vi kommer att sända all sport vi kan, både från C More och V Sport, och är övertygade om att de kommer att ta ut all tillgänglig sport på bästa möjliga sätt på dina kanaler. I Allentes tv-guide hittar du aktuell livesport för denna vecka.

Jag vill ta bort mitt sportutbud, vad gäller?
Vi är självklart ledsna för att livesporten under mars till maj har ställts in eller senarelagts på grund av rådande omständigheter. Nu ser vi med spänning fram emot en period då sporten successivt kommer tillbaka i sommar. Vi kommer fortsatt att sända all sport vi kan, både från C More och Vi Sport och håller er informerade med de senaste uppdateringarna. Har du frågor om ditt sportutbud är du välkommen att kontakta kundservice så hjälper vi dig.