23-09-26 Nytt sätt att streama innehållet från HBO Max

Nu lanserar vi ett nytt sätt att streama innehållet från HBO Max – som ger dig tillgång till alla filmer, serier, dokumentärer och barninnehåll från HBO Max direkt i Allente-appen.

Hittills har vi endast kunnat presentera ett urval av HBO-innehållet i Allente-appen och boxarna Allente 1 och OnePlace. Hela HBO Max:s utbud har endast funnits tillgängligt i HBO Max-appen. Nu ger HBO Max oss möjlighet att presentera allt direkt i Allente-appen. Detta genom att vi istället för att ta emot serieavsnitt och filmer i form av filer, länkar vidare till HBO Max-appen. I Allente-appen ser du alla titlarna från HBO Max ”precis som vanligt” men du spelar upp innehållet i HBO Max-appen.

Samtidigt tar vi bort biblioteket med befintliga HBO Max-titlar (HBO Nordic) i Allente-appen och våra boxar. Det ligger dock kvar under en övergångsperiod och tas bort den 16 oktober.

Ladda ned HBO Max-appen till din/dina enheter redan idag. Aktivera sedan ditt HBO Max-konto enligt instruktionen på länken nedan för att komma igång med det nya sättet att streama HBO Max.

Vidarelänkningen kommer (inledningsvis) att funka lite olika beroende på enhet. Läs mer här.