22-07-26 Nya priser för bredband, V sport och tv i flera rum fr o m den 1 september

Den 1 september genomför vi nedan prisförändringar. Är ditt abonnemang obundet syns de nya priserna på fakturan från och med augusti. Har du bindningstid kvar fortsätter du att betala de lägre priserna ända tills den är slut.

Om du vill justera ditt abonnemang kan du göra det innan prisändringen träder i kraft.

 

Nytt pris för alla våra bredbandshastigheter

För att möta den tydliga trend med ökade krav på stabilitet och tillgänglighet på bredband i hemmet som vi ser på marknaden har vi gjort en rad stora investeringar under det gångna året. Samtidigt har våra leverantörer genomfört en rad prisjusteringar vilket gör att vi nu behöver justera våra priser. Från den 1 september höjer vi därför månadskostnaden för alla hastigheter med 30-31 kr. Kombinationsrabatten på 50 kr/mån som vi ger dig som samtidigt abonnerar på tv från oss har du kvar tills din bindningstid löper ut. Se det nya priset för din hastighet här nedan. 

Hastighet                 Pris/månad med tv        Pris/mån utan tv

Bredband 100/100           379 kr                              429 kr
Bredband 250/100           479 kr                              529 kr
Bredband 250/250           479 kr                              529 kr
Bredband 500/100           579 kr                              629 kr
Bredband 500/500           579 kr                              629 kr
Bredband 1000/100         879 kr                              929 kr
Bredband 1000/1000      879 kr                              929 krNytt pris för V sport

Den 1 september kommer vi, i takt med att innehållskostnaderna ökar, höja listpriset på V sport med Viaplay Total till 349 kr/mån.  

Ny prissättning för tv i flera rum

Från och med den 1 september introducerar vi en ny prissättning för tv i flera rum för alla våra kunder. Vi flyttar över alla som haft tvilling, trilling, eller fyrling till den nya produkten ”Tv i flera rum” vilket innebär att det inte längre kostar mer att lägga till fler extrarum än ett. För en och samma tilläggskostnad per månad kan du genom att skaffa extraboxar njuta av hela ditt tv-utbud i upp till tre extrarum. I samband med detta höjer vi också listpriset för ”Tv i flera rum” till 160 kr/mån.  

Våra uppdaterade prislistor hittar du här. 

 

 

Frågor och svar

  
 • Varför höjer ni priset på V sport?

  I takt med att distributions- och rättighetskostnaderna ökar behöver vi från och med den 1 september 2022 höja priset på V sport med 50 kr.  Månadskostnaden för tillvalspaket V sport blir då 349 kr men detta är fortsatt lägre än alla våra konkurrenter.

  Det nya priset syns på din nästa faktura om ditt abonnemang är obundet. Har du bindningstid gäller din nya månadskostnad först från när din bindningstid löpt ut.

 • 
 • Varför höjer ni priset på mitt bredband?

  För att möta den tydliga trend med ökade krav på stabilitet och tillgänglighet på bredband i hemmet som vi ser på marknaden har vi gjort en rad stora investeringar under det gångna året. Samtidigt har våra leverantörer genomfört en rad prisjusteringar vilket gör att vin nu behöver justera våra priser. Från den 1 september höjer vi därför månadskostnaden för alla hastigheter med 30 kr (eller i ett fall med 31 kr). Kombinationsrabatten på 50 kr/mån som vi erbjuder dig som samtidigt abonnerar på tv från oss kommer att vara kvar precis som vanligt. Se de nya priserna för alla hastigheter nedan. 

  Hastighet                 Pris/månad med tv        Pris/mån utan tv

  Bredband 100/100          379 kr                              429 kr
  Bredband 250/100          479 kr                              529 kr
  Bredband 250/250          479 kr                              529 kr
  Bredband 500/100          579 kr                              629 kr
  Bredband 500/500          579 kr                              629 kr
  Bredband 1000/100        879 kr                              929 kr
  Bredband 1000/1000     879 kr                              929 kr

  Det nya priset syns på din nästa faktura om ditt abonnemang är obundet. Har du bindningstid gäller din nya månadskostnad först från när din bindningstid löpt ut.

 • 
 • Varför höjer ni priset på Tv i flera rum?

  Från och med den 1 september introducerar vi en ny prissättning för tv i flera rum för alla våra kunder. Vi flyttar över alla som haft tvilling, trilling, eller fyrling till den nya produkten ”Tv i flera rum” vilket innebär att det inte längre kostar mer att lägga till fler extrarum än ett. För en och samma tilläggskostnad per månad kan du njuta av hela ditt tv-utbud i upp till tre extrarum. I samband med detta höjer vi också listpriset för ”Tv i flera rum” till 160 kr/mån.

  Det nya priset syns på din nästa faktura om ditt abonnemang är obundet. Har du bindningstid gäller din nya månadskostnad först från när din bindningstid löpt ut.

 • 
 • Jag har innan haft Tvilling, nu heter det Tv i flera rum vad är skillnaden?

  Tidigare innebar denna produkten att våra kunder betalade extra för att få sitt tv-utbud i varje extrarum. Från och med 1 september  kommer det inte längre kostar mer att lägga till fler extrarum än ett. För en och samma tilläggskostnad per månad kan du nu alltså njuta av hela ditt tv-utbud i upp till tre extrarum.

 • 
 • Påverkas även mitt grundpaket av denna prishöjning?

  Nej. Ditt grundpaket påverkas inte, även om du abonnerar på tv-paket Premium där V sport ingår så kommer du fortsatt betala samma pris.

 • 
 • Tv-paket Premium innehåller ju V sport men prishöjs inte, varför?

  Vi vill att Premium ska fortsätta att vara det mycket prisvärda premiumpaket det är - med extra allt. T.ex. så ingår ju både V sport och discovery+ Sport Premium för månadskostnaden 819 kr. Vill du istället uppgradera till Premium så gör du det enklast via Min sida.

 • 
 • När höjer ni priset?

  De nya listpriserna börjar gälla den 1 september 2022, men du som har bindningstid kvar på ditt abonnemang fortsätter att betala det lägre priset ända tills den är slut. 

 • 
 • Jag har tidsbundet avtal/avtal med bindningstid kvar, vad händer då?

  Du som har bindningstid kvar på ditt abonnemang fortsätter att betala det lägre priset ända tills den är slut. 

 • 
 • Vad gäller för mig som har månadsfaktura?

  Är ditt abonnemang obundent syns det nya beloppet på din faktura i augusti 2022. Har du bindningstid kvar syns det nya beloppet först när bindningstiden löper ut.

  Har du bindningstid som går ut under augusti månad kommer du också att se nya beloppet på fakturan i augusti.

 • 
 • Hur har ni informerat mig som kund om prishöjningen?

  Information har skickats ut via e-post och post till alla våra kunder som påverkas av prishöjningen i god tid innan prishöjningen träder i kraft och i enlighet med våra allmänna villkor.

 • 
 • Har jag rätt att säga upp mitt abonnemang med omedelbar verkan pga prishöjningen?

  Vid prishöjning kan du avsluta till det datum ändringen träder i kraft. Om ditt abonnemang är i bindning innebär det att prishöjningen träder i kraft först då du går ur bindning och avslut kan därmed ske först till detta datum.

 • 
 • Jag har redan betalt 3/6/12 månader framåt kommer jag att få höjningen i efterhand?

  Om du redan betalat för en längre period sker ingen efterdebitering av mellanskillnaden utan det nya priset börjar gälla först från din nästa faktura.