Hitta ditt drömjobb 

Vi är en ledande nordisk tv-distributör som brinner för att ge våra kunder den bästa möjliga tv-upplevelsen. Och för det behövs såklart en arbetsmiljö som gör detta möjligt. På Allente gillar vi att arbeta agilt och tvärfunktionellt, och att diskutera idéer och ta fram lösningar som sätter kunderna först.

woman_teacup
We Care, We Dare, We Share!

Allentes kärnvärden är att vi bryr oss, att vi delar med oss, och att vi vågar. Vi tror på en öppen kommunikation med våra medarbetare och svarar varje månad på frågor under våra "Ask Me Anything"-möten. Att möjliggöra för alla att lära känna varandra och lyssna på varandras åsikter och förslag är viktigt för oss. Varje månad får även alla medarbetare svara på en kort enkät för att "ta pulsen" på organisationen. Våra medarbetares åsikter och röster är något som vi värdesätter högt i organisationen. Detta för att förstå vad som fungerar och var det kan finnas förbättringspotential.

installer
Innovation och kreativitet

Som en ledande nordisk TV-distributör i en spännande bransch består vårt DNA av att tänka annorlunda, ligga i framkant och ha en inställning där vi hela tiden söker efter nya möjligheter. Är det okej att misslyckas ibland? Absolut! Vi är övertygade om att det är så vi lär oss och växer.

supergirl
Mångfald och inkludering

Mångfald, jämlikhet och inkludering är viktigt för oss. Men mångfald garanterar inte inkludering, och vi måste vara aktiva för att säkerställa jämlikhet, rättvisa och öppenhet. Exempel på när och var vi tillämpar detta är i våra rekryteringsprocesser, hur vi tänker kring övertagande av arbetsroller, att vi erbjuder utbildningar i hur man undviker omedvetna fördomar samt att vi deltar i OpenMind-programmet. Och att vi faktiskt mäter våra framsteg gällande denna typ av frågor.

Arbetsmiljö och hälsa

Balans mellan arbete och privatliv är en prioriterad fråga i de nordiska länderna. På Allente står detta, tillsammans med en arbetsmiljö som fokuserar på medarbetarnas välbefinnande, högt på agendan. När du är nyanställd ser vi till att para ihop dig med en "buddy" som en del av din onboarding, och under hela din anställning kommer du att ha regelbundna schemalagda samtal med din närmaste chef. Självklart kommer du även att kunna ta del av massor av roliga aktiviteter och evenemang som anordnas på arbetsplatsen.

Allente är platsen för dig som vill jobba i en ständigt föränderlig arbetsmiljö med högt tempo, och där just din röst och dina idéer är viktiga. Låter det som något för dig?