Dame slapper av med ipad

Standard 399,- Per månad

Den bästa underhållningen, de senaste filmerna och de största serierna!  Här får du ett stort kanalutbud kombinerat med all den streaming du behöver  – Viaplay Film & Serier och Paramount+ ingår.  

Utöver baskanalerna har vi här även plockat ut och samlat det allra bästa inom dokumentär, natur, fakta och internationella nyheter. Oslagbart för dig som vill ha koll på omvärlden. Något för barn? Hur mycket som helst, både på barnkanalerna och Viaplay. Mer storfilmer och serier finns även i Allente-appen där du hittar massor att streama och ladda ner från bland annat Paramount+, BBC och Kanal 5. Allt från tv-paket Basic ingår också såklart.

  • Viaplay Film & Serier och Paramount+ ingår
  • Stort kanalutbud med underhållning, fakta och tv för barn
  • Se program och serier från de senaste sju dagarna i tv-boxen och Allente-appen
  • Ladda ner filmer och serier och titta offline med Allente-appen
  • Streama på upp till fyra skärmar samtidigt med Allente-appen
  • Ta med dina kanaler och titta fritt inom EU
Redan kund hos oss? Logga in och beställ

Tv-kanaler

SVT1 HD

SVT1 är Sveriges största tv-kanal med ett brett utbud för alla. Här kan du se program i alla genrer: nyheter, debattprogram, drama, nöje, talkshows, sport, samhälls- och faktaprogram och mycket mer.

SVT2 HD

Är du frågvis och nyfiken? Då är SVT2 din kanal. Fokus ligger på fakta, kultur och samhälle. Här speglar vi hela landet och tar världen till Sverige. SVT2 visar även program på minoritetsspråk.

TV3 HD

På TV3 ser du underhållning som känns. Här hittar du den ultimata mixen av drama, verklighet, humor och tittarfavoriter. Allt inramat av hyllade storfilmer och engagerande serier. En kanal med något för alla.

TV4 HD

TV4 är Sveriges största kommersiella tv-kanal med innehåll för dig och hela familjen. På TV4 hittar du allt från drama- och komediserier till storslagen familjeunderhållning, de senaste nyheterna och sport.

Kanal 5 HD (S)

Kanal 5 visar populära komedi- och dramaserier kombinerat med starka sporträttigheter, filmer och egenproducerad reality-tv.

TV6 HD (S)

TV6 bjuder alltid på action och underhållning. Här får du en okomplicerad mix av komediserier, fartfyllda filmer och utvald sport.

Sjuan HD

Sjuan är kanalen som erbjuder härlig avkoppling med program som berör och engagerar. Här ser du svenskproducerad reality- och lifestyle-tv inom en mängd olika genres, blandat med serier och filmer.

TV8 HD

TV8 är kanalen som erbjuder spännande, inspirerande och avkopplande program med hög produktionskvalitet.

Kanal 9 HD

På Kanal 9 ser du populära serier, prisbelönta långfilmer, spännande dokumentärer och utvald sport.

TV10 HD

På TV10 tar du del av äventyret. Här upplever du lättillgänglig och faktabaserad underhållning som höjer pulsen. Utöver fängslande reality, spännande serier och underhållande fakta ser du även utvald direktsänd sport.

Kanal 11 HD

Kanal 11 är kanalen som med avslappnad attityd och med glimten i ögat bjuder på färgsprakande och lättsamma program, för den som älskar TV och underhållning.

TV12 HD

TV12 är en bred underhållningskanal med fokus på humor, film och sport. Humorprogrammen präglar vardagstablån medan filmerna sätter färg på kvällarna, hela veckan.

Kunskapskanalen HD

Kunskapskanalen är kanalen för den nyfikna tittaren som söker efter fördjupande faktaprogram och dokumentärer om historia, kultur, vetenskap, natur och omvärld.

ID Investigation Discovery (S)

Discovery HD (S)

TLC Sverige HD

TV4 Fakta

Godare

Godare är en TV-kanal för foodies i alla åldrar. Här kommer såväl internationella som nya svenska matprogram att inspirera kök över hela landet!

Nat Geo Wild HD

Nat Geo HD (S/F)

HISTORY HD (S)

HISTORY 2 HD

Animal Planet HD

BBC Earth HD

Discovery Science

Viasat Explore HD

Viasat Explore är kanalen för dig som gillar spänning, äventyr och fartfyllda upplevelser. Här ser du dokumentärfilmer om nervkittlande expeditioner, kriminalfall och fascinerande vetenskap samt serier om fiske, snabba bilar, stora maskiner och chockerande dokumentärer som ingen annan vågar visa.

Viasat History HD

Viasat History är kanalen som dygnet runt berättar fängslande historier på ett modernt sätt - allt från livet som bortskämd kung till en slavs kamp för livet. Med fokus på europeisk historia avslöjas här hemligheter från förr, men vi får också veta hur historien påverkar oss idag. I dramaserierna på Viasat Epic, som visas på Viasat History, får vi dessutom följa med på spännande äventyr från både europeiska och världshistoriska händelser.

Viasat Nature HD

Viasat Nature visar högkvalitativa dokumentärer med fokus på natur- och djurliv från jordens alla hörn.

Paramount Network (S)

TV4 Film

TV4 Guld

TV4 Guld visar kritikerfavoriter, klassiker och gamla godingar. Här hittar du allt som var bättre förr. Kort och gott: hela tv-historien i en och samma kanal.

BBC BRIT HD

MTV

VH1

MTV 80s

SVTB/SVT24 HD

SVT24 visar aktuella repriser, nyheter för nattugglor och sport på helger. På SVT Barn ser barnen lärorika, roliga och inspirerande program mellan kl 05.30 och 20.00. SVT24 och SVT Barn delar kanalplats.

Disney Channel

Disney Junior

Nickelodeon (S)

Nick Jr

NickToons

Cartoon Network

Boomerang

CNN International

BBC World News

Sky News

Sky News är en brittisk nyhetskanal som sänder nyheter och analyser om världshändelser, sport, ekonomi och mycket mer.

Bloomberg

Al Jazeera English

Al Jazeera är en engelskspråkig kanal som sänder 24 timmar om dygnet och erbjuder internationella nyheter, orädd journalistik och prisbelönta program.

CNBC

DW English

Streaming

BBC

Streama spännande kriminalserier, naturfilm, dokumentärer och mycket mer. Allt i den kvalitet du är van vid från BBC.

Paramount+

Med Paramount+ får du unika berättelser, de största stjärnorna och maximal underhållning. Streama över 6000 avsnitt och filmer från ett brett urval av exklusiva serier, populära filmer, spännande dokumentärer, massvis av barnunderhållning och originalproduktioner från Paramount.

Disney Channels

Disney Channels bjuder på ett stort streamingutbud med de bästa serierna från Disney-kanalerna.

Nick+

Ett nytt skott av underhållning för barn i alla åldrar. Även de barnsliga själarna.

Viaplay

Med Viaplay Film & Serier kan du ta med dig din underhållning och titta var och när du vill – i hela EU via Viaplay-appen! Luta dig tillbaka framför Viaplays totala film och serieutbud med de senaste filmpremiärerna, action, komedi, familjefilm, serier, populära realityserier eller gamla klassiker från bl a Fox+, ABC Studios och National Geographic, nyproducerade svenska och nordiska originalproduktioner från Viaplay och annat exklusivt innehåll. Genom Allente-appen tar du samtidigt del av alla Viaplay Originals - ett stort utbud av svenska och nordiska originalproduktioner från Viaplay. Här ser du massvis av vassa serier, såsom Älska mig, Huss, Heder, Lyckoviken och mycket mer. Titta utan internet - ladda ner dina favoriter i mobilen eller surfplattan och titta på flyget, i bilen eller i hängmattan!

Nat Geo Now

Nat Geo Now samlar spännande dokumentärer och serier om historia, natur och vår planet.

Detta ingår alltid i våra tv-paket

Parabol

Den klassiska parabolantennen ger dig stor signalkapacitet, knivskarp bild och kristallklart ljud.

Tv-box

OnePlace-boxen samlar tv-kanaler och streaming på ett ställe och ger dig en perfekt helhetsupplevelse.

Installation

Vi hjälper dig med allt det tekniska! Basinstallation och montering av din utrustning ingår alltid hos Allente.

Vår app

Självklart erbjuder vi även tv i fickformat! Allente-appen finns för iPhone, Android och Apple TV. Appen har den även stöd för Chromecast och Apple AirPlay.