imageu2j8m.png

den bästa tv-upplevelsen med Allente 

Allente är resultatet av en sammanslagning mellan Viasat och Canal Digital, två varumärken som du säkert känner igen och som försett svenska hem med högkvalitativ tv-underhållning i över 30 år. Varför vi har bildat Allente? För att vi är övertygade om att vi är bättre tillsammans. Och för att du ska kunna samla all din favoritunderhållning på ett och samma ställe. Enklare, smidigare och mer överskådligt – och dessutom till ett bättre pris. Genom att kombinera passionen och kraften från Viasat och Canal Digital kan vi nämligen erbjuda dig en ännu bättre tv-upplevelse. En upplevelse som består av ett fantastiskt utbud av underhållning levererat med vass ljud- och bildkvalitet – direkt till din tv, surfplatta, mobil eller dator. Med Allente får du alltså en tv-upplevelse i världsklass och vi hjälper dig med det tv-paket som passar dig bäst, oavsett om du väljer tv via fiber eller parabol. Allente erbjuder även bredband via fiber. När du skaffar blixtsnabbt bredband eller samlar både tv och bredband hos oss så får du ett smart paketpris.

 

TV på hytta

En värld av underhållning 

På Allente finns allt innehåll du kan tänka dig, och lite till. Hos oss hittar du en hel värld av filmer, serier, sport, barninnehåll, dokumentärer, nyheter och underhållning som väntar på dig 

Vill du ha allt eller bara en del? Som Allente-kund kan du välja mellan fyra olika tv-paket efter dina behov. Oavsett om du vill ha de vanligaste kanalerna eller ett utbud med maxad underhållning finns här något för alla smaker. Och i flertalet av våra paket ingår inte bara kanaler utan även ett stort utbud av streamingtjänster. Ju större tv-paket från oss desto mer innehåll - alltid till ett bättre pris än om du skulle lägga till tjänsterna separat. Dessutom får du allt inom tv och streaming på en faktura. Enkelt och smidigt.  


Beställ tv via fiber
Beställ tv via parabol

Vad gillar du? - kombinera med tillval!  

Vill du se de nyaste filmpremiärerna, säkra ett brett urval av sporträttigheter, se de senaste serierna, följa spänningen i NHL, heja fram ditt lag i Premier League eller få tillgång till kanaler på annat språk? Inga problem. För att du ska få en tv-upplevelse utöver det vanliga erbjuder vi även en rad prisvärda tillvalspaket som du kan lägga till. På så sätt kan du helgardera dig med ett tv-utbud som är skräddarsytt efter dina – och kanske även familjens – behov. Därför är Allente ett perfekt alternativ för dig som vill ha full flexibilitet till ett bra värde. 

Varför tv via fiber

Varför tv via parabol

 

Kombinera med blixtsnabbt bredband från Allente 

Få saker är så viktiga i hemmet som ett riktigt bra bredband! Med Allente får du ditt bredband via fiber – den snabbaste och mest stabila tekniken som hjälper dig komma upp i blixtsnabba hastigheter. Hastighet? Du bestämmer själv vilken hastighet som passar dig och dina behov allra bäst och kan när som helst uppgradera eller nedgradera efter dina specifika önskemål. Och vet du vad? Vissa behöver mer, andra mindre.  Om du mest ska surfa på internet, skicka e-post och streama film räcker ofta en lägre hastighet. Om du har andra krav eller om ni är flera i familjen som ska vara uppkopplade samtidigt kan det dock vara smart att investera i ett snabbare bredband.  Och det bästa av allt: kombinerar du bredbandet med tv får du alltid bättre pris på bredbandet!

Mer om bredband

Alltid redo att hjälpa

Vi vet at det kan uppstå problem ibland, men oroa dig inte – det löser vi tillsammans. Våra medarbetare står redo att hjälpa dig, oavsett om du vill chatta, mejla eller prata i telefon.

Gå till kundservice.