Tips på krimserier


Påskens bästa krimkarameller 🕵️


Släktmiddagar, påskpynt, påskgodis i överflöd och envisa påskkäringar som ringer på dörren... Behöver du en paus i påsk? Vi har samlat några riktigt vassa krimserier och nagelbitande thrillers som garanterat får dig att tänka på annat!

 

Mars-Rabbit-Hole-Nordic-eDM-600x340.jpg

Rabbit Hole, säsong 1 (SkyShowtime)

John Weir (Kiefer Sunderland) är specialist på företagsspionage. När han hamnar i centrum för en hemlig konspiration, som kan kontrollera befolkningen och störta demokratin, är det upp till honom att stoppa galenskapen innan det är för sent.

Se serien nu på SkyShowtime i Allente-appen >

 

Mars-Magnum-PI-Nordic-eDM-600x340.jpg

Magnum P.I, säsong 1-5 (Viaplay)

Retroklassiker i helt ny tappning! Vi får följa en före detta Navy SEAL som återvänder från Afghanistan och använder sina militära kunskaper när han sadlar om till privatdetektiv på Hawaii.

Sträckkolla på de fyra första säsongerna i påsk och se fram emot den helt nya säsongen som släpps den 4 april.


Se Magnum P.I. i Viaplay-appen >

 

imagegan4u.png

Beck - Quid Pro Quo (C More)

Beck is back med sin 48:e film! En man hittas död på en loppis i södra Stockholm. Det visar sig vara ett rån som gått fel, men utredningen tar en oväntad vändning när Säpo visar intresse för fallet. "Quid Pro Quo" är latin och betyder ungefär "Hjälper du mig, så hjälper jag dig". Så, vad är det för tjänst Beck och Steinar behöver göra för att lösa fallet? 

Se Beck - Quid Pro Quo på C More i Allente-appen >Nov-Calling-eDM-600x340.jpg

The Calling (SkyShowtime)

Polisen Avraham Avraham (Jeff Wilbusch, känd från serien Unorthodox) är NYPD-agent och ortodox jude, vars superkraft är hans starka religiösa tro och tillit till mänskligheten. Men ett nytt fall vänder snabbt upp och nerallt och får honom att ifrågasätta sin egen mänsklighet...

Baseradbästsäljande romanen The Missing File.

Se The Calling nu på SkyShowtime i Allente-appen >

 

imagewyec.png

The Head, säsong 1-2 (Viaplay)

Från skaparen av Homeland kommer denna hyllade thrillerserie. I den helt nya, andra säsongen är biologerna Dr. Wilde och Dr. Mitchell tillbaka för att försöka stoppa den annalkande klimatkatastrofen. Återigen på en ödslig plats, den här gången på ett forskningsfartyg mitt ute i Stilla havet. Men ett mord ombord på fartyget försätter hela hemfärden i gungning - bokstavligen talat!

Se The Head nu på Viaplay i Allente-appen >

 

Med Allente-appen kan du njuta av dina streamade tv-kanaler, sport, film, serier och barnens favoriter var du än befinner dig och på upp till fyra skärmar samtidigt.