segelbåt

Se på svensk tv utomlands

Semestern nalkas och det börjar bli hög tid för badkläder, lata dagar, härliga stunder med familj och vänner och kanske en och annan resa. Men visst kan det finnas stunder när man önskar en liten paus från allt umgänge och kanske någon regnig dag när planer ställs in. Vad passar då inte bättre än att - oavsett var du befinner dig- sjunka ner framför senaste avsnittet av din favoritserie eller en uppsnackad filmpremiär. 

Ditt utbud på alla dina skärmar
Att ta med sig underhållningen på semestern är idag väldigt enkelt gjort. Med Allente-appen kan alla våra kunder enkelt ta del av sitt tv- och streamingutbud och titta i telefonen, läsplattan eller på sin laptop. Vill man hellre ta del av sin underhållning via tvn, precis som hemma, går det fint att ta med tv-boxen, som du kopplar in till tv:n innan du streamar programmen via wifi. 

 

Titta på tv - även utomlands
När man är på resande fot, speciellt i ett land där man inte förstår språket, är det skönt att slippa dubbade program eller sändningar utan översatt textning. Då är det väldigt skönt att kunna ta med sig Allente-appen och titta på sina favoritprogram. Det enda som behövs är då en en dator eller surfplatta som du kan koppla upp via internetdelning i telefonen, eftersom du streamar fritt i hela EU. 

Få ett fullspäckat paket med underhållning för hela familjen. Allt samlat i en och samma app.

Håll dig uppdaterad på semestern
Trots att on demand-tittandet har ökat de senaste åren är tablålagd tv fortfarande väldigt populärt, inte minst bland resenärer. Oavsett om man reser iväg någon vecka eller om man blir borta ännu längre är det fint att kunna ta del av Svenska nyheter, dagsaktuella händelser eller hålla sig uppdaterad inom sportens värld med höjdpunkter, matcher och turneringar. Samtidigt är det skönt att bara sätta på tvn utan att behöva välja något. Det är som att sätta på radion, fast med både bild och ljud. Antingen låter man tvn stå på i bakgrunden (visst finns det något lite avslappnande i det?) eller så får man upp ögonen för något nytt program. 

Många familjer kan nog hålla med om att det kan vara svårt att samlas framför tvn till vardags, och det är nog inte ovanligt att man både har flera skärmar hemma och många viljor under samma tak. Vi är nog många som kan hålla med om att semestern är en tid för att vara tillsammans. Vad passar då inte bättre än att samlas runt tvn eller läsplattan i hotellrummet, i stugan eller på bryggan?


Förbered dig för en underhållande semester
Oavsett om du vill ta del av tv-kanaler, sport, film serier eller barnens alla favoriter så finns allt tillgängligt för dig på din semester. Oavsett var i EU du befinner dig kan du alltid ta med dig din underhållning och titta var du vill - när du vill. 

Har du inte kommit igång med vår app ännu? Inga problem. Det är enkelt att komma igång!