Tv via fiber

Tv via fiber

Har du fiber hemma? Då kan du få tv från Allente via ditt fibernät – enkelt, smidigt och allt mer populärt! Tv-signalen skickas via fibernätet direkt till din tv-box.

 

Vilket tv-paket passar dig bäst? 

Är ni många i familjen med olika viljor? Kan du inte få nog av sport? Vill du mysa ner dig i soffan med mängder av bra filmer och serier på alla skärmar? Eller vill du helt enkelt bara se de vanligaste kanalerna? 

Som Allente-kund via fiber kan du välja mellan fyra olika tv-paket: Bas, Mellan, Stor och Premium. Vi är stolta över att tjänster som Viaplay och Paramount+ ingår i de flesta av dem. Självklart erbjuder vi även en rad tillvalspaket från C More, V sport, series & film, discovery+ med flera som du kan lägga till utifrån dina intressen.  

 Läs mer om våra tv-paket

Viaplay-appen ingår alltid! 

Med Viaplay-appen har du aldrig långt till magiska tv-ögonblick. För alla kunder ingår streamingtjänsten Viaplay. Med Viaplay kan du ta med dig din underhållning och titta var och när du vill – fritt inom hela EU! I Viaplay finns tusentals timmar livesport, filmer, serier, barnprogram och streamade kanaler - på alla dina skärmar.  
 
Utbudet i Viaplay baseras på det tv-paket du väljer, men streamade kanaler och möjligheten att hyra och köpa film ingår för alla kunder. 

Du kan även använda appen till att ladda ner filmer och serier för att titta på dem offline när du inte har tillgång till internet.

Välj själv var du vill titta 

Vill du ta del av underhållning i bilen, sommarstugan eller på båten? Bra! Viaplay är där du är och tjänsten är tillgänglig på en mängd olika plattformar som mobil, surfplatta, dator, Smart- och Android TV eller Apple TV och många mer. Du tar enkelt del av ditt utbud på den enhet som passar dig bäst för stunden.   

Läs mer om vilka enheter som Viaplay fungerar på.

Tv på dina villkor - playtjänster ingår i boxen 

Vi vill att underhållning ska vara på dina villkor, och att du själv ska kunna bestämma när och hur du vill titta på tv! Med våra playtjänster i boxen ser vi till att du kan starta, pausa och se dina favoritprogram från början, när det passar dig. På så vis behöver du inte vara styrd av tv-tablåns tider. Du laddar enkelt ner med fjärrkontrollen eller med appen Allente Fjärrkontroll och tittar när det passar dig. 


Här kan du ladda ner Allente Fjärrkontroll från App Store

Här kan du ladda ner Allente Fjärrkontroll från Google Play 

 

I vår playtjänst hittar du 

  • Playkanaler där du hittar ett stort urval tv-program från upp till 25 kanaler, tillgängliga minst sju dagar efter att de sänts på tv. 
  • Ett brett urval med tusentals film-, serie- och barntitlar från Viaplay.
  • Stort utbud av de bästa serierna från Disney-kanalerna och 200 filmer med Filmfavoriter.
  • Nyhet! Alla filmer och serier från Paramount+.

Utbudet i playtjänsten baseras på ditt valda tv-paket, och förutsätter en uppkopplad tv-box. 

 

Hyr de senaste storfilmerna direkt i Hyrbutiken i boxen 

I Hyrbutiken kan du hyra de senaste storfilmerna och de bästa klassikerna direkt i boxen. Här hittar du nya filmer som ännu inte kommit till tv-kanalerna eller till din playtjänst men också ett utbud av klassiska filmer och favoriter från förr. Tänk på att din box behöver vara uppkopplad mot internet för att du ska kunna hyra film