Tv via parabol

 

Tv via parabol 

Vill du se på tv med knivskarp bild och kristallklart ljud? Och dessutom slippa oroa dig för störningar och lagg? Då är tv via parabol ett val för dig. När du blir kund hos Allente kan du välja mellan en klassisk parabol eller den populära plattantennen, båda ger dig en driftsäker lösning och oslagbar ljud- och bildkvalitet! Självklart ingår även montering och installation. 

Vilket tv-paket passar dig bäst? 

Är ni många i familjen med olika viljor? Kan du inte få nog av sport? Vill du mysa ner dig i soffan med mängder av bra filmer och serier på alla skärmar? Eller behöver du helt enkelt bara de vanligaste kanalerna? 

Som Allente-kund kan du välja mellan fyra olika tv-paket: Basic, Standard, Large och Premium. Vi är stolta över att streamingtjänster som Viaplay och Paramount+ ingår i de flesta av våra tv-paket. Självklart erbjuder vi även en rad tillvalspaket från C MoreV sport, series & film, HBO Nordic, Netflix med flera som du kan lägga till utifrån dina intressen.  
 

Läs mer om våra tv- och tillvalspaket via parabo


Allt i ett med Allente-appen

Med Allente-appen har du aldrig långt till magiska tv-ögonblick. I appen får du åtkomst till ditt abonnemang online och på flera mobila enheter utöver tv:n. Njut av sport, filmer, serier och annan underhållning precis när du vill – på bussen, i bilen, i trädgården eller i sommarstugan. Allente-appen ingår i din tjänst och kan laddas ner till mobil, surfplatta, Apple TV 4 eller så tittar du direkt i streamingtjänsten på webben (länk till streamingtjänsten för webb)Du kan även använda appen till att ladda ner filmer och serier för att titta på dem offline – när du inte har tillgång till internet. 

Ladda ner Allente-appen från App Store (direktlänk) eller Google Play (direktlänk). 
 
 
Allt du behöver veta om streaming med Allente 

 

Missade du ditt favoritprogram? Ta en titt i veckoarkivet, där sparas mängder av program som visats på dina kanaler de senaste sju dagarna. Finns i både boxen och appen! 

 

Massvis av hyr- och köpfilm  

Inget som lockar i tv-tablån? Eller är du bara väldigt sugen på en rykande färsk filmpremiär? I Allente-appen hittar du tusentals hyr- och köpfilmer, både gamla klassiker och de senaste biosuccéerna. Självklart kan du även komma åt alla filmer via din uppkopplade box, och hyra eller köpa direkt med fjärrkontrollen. Kostnaden för dina filmer läggs på din nästkommande faktura.