22-12-16 Ny sändningsfrekvens för några av våra kanaler

Vi har under natten utfört tekniskt arbete på vår satellit som innebär att några av våra kanaler har bytt sändningsfrekvens. Detta gäller för kanalerna TV3 HD, V sport premium, V sport fotboll HD, TV6 HD, V sport 1 HD, TV8 HD, TV10 HD och V sport extra HD.

Din smarta tv-box söker automatiskt upp den nya frekvensen, så troligtvis har du inte ens lagt märke till detta. Även om du tittar regelbundet på de berörda kanalerna. Det enda du kan behöva tänka på är detta…

  • Har du en OnePlace- eller Allente 1-box och har haft den avstängd under tiden för arbetet? I så fall behöver boxen lite extra tid på sig för att hitta rätt när du startar den igen. Det kan innebära att bilden först är svart när du slår på boxen. Låt boxen vara påslagen ett tag så kommer den automatiskt att uppdateras. För att starta uppdateringen direkt kan du gå in via Meny > Inställningar > Satellit > Automatisk igenkänning.
  • Tittar du på tv med en CA-modul? Du kan behöva göra en kanalsökning på din tv.
  • Har du en favoritlista eller serieinspelningar som inkluderar någon av kanalerna? I så fall behöver du nu göra om favoritlistan och schemalägga inspelningarna på nytt senast den 15 mars 2023.

Har du en Allente 1- eller OnePlace-box? Se hur du skapar en favoritlista här >

Har du en Viasat-box? Se hur du skapar din favoritlista här >