21-10-01 Ännu mer sport i tv-paket Stor och Premium!

September_Eurosport_1272_864.jpg

För dig med tv-paket Stor eller Premium är vi glada över att kunna meddela att vi från och med 1 oktober lägger till nya kanaler till ditt utbud. Kanske blir det en extra glad nyhet för dig som är sportintresserad, eftersom det är de renodlade sportkanalerna Eurosport 1 och Eurosport 2 vi lägger till. Dessutom kommer Sportkanalen inkluderas i tv-paket Stor.

För att du verkligen ska kunna njuta av ditt nya sportinnehåll på bästa sätt lanseras tv-kanalerna självklart i HD-kvalitet. Naturligtvis kommer du även kunna streama dina nya kanaler i Viaplay-appen, så att du kan titta när och var du vill.
 

Mer om kanalerna

Eurosport 1 HD

På kanalen följer du evenemang som ATP-touren och Davis Cup i tennis, motorsport i form av WTCR, ETCR (elbilsracing), Formula E och speedway, hästsport med Global Champions Tour, snooker, cykelsportens Giro d’Italia och Tour de France och dessutom de fyra Grand Slam turneringarna. Dessutom visar kanalen de Olympiska Spelen med engelska kommentatorer.
Kanalplats: 63

Eurosport 2 HD

Följ ATP-touren och Davis Cup i tennis, motorsport i form av WTCR, ETCR (elbilsracing), Formula E och speedway, hästsport med Global Champions Tour, snooker, cykelsportens Giro d’Italia och Tour de France och dessutom de fyra Grand Slam turneringarna. Precis som på systerkanalen visar Eurosport 2 de Olympiska Spelen med engelska kommentatorer.
Kanalplats: 64


Sportkanalen HD (Nyhet för dig med tv-paket Stor)

På Sportkanalen tar du del av utvalda matcher från bland annat SHL, Hockeyallsvenskan, LaLiga, Serie A, Handbollsligan och PGA-touren blandat med sportnyheter, intervjuer och sammandrag.
Kanalplats: 61 (Kanalen ingår även som playkanal i boxen)

 

Så tar du del av Eurosport 1, Eurosport 2 och Sportkanalen

Från den 1 oktober kommer de nya kanalerna automatiskt finnas tillgänglig för samtliga fiberkunder med tv-paket Stor och Premium från Allente* och för dig som är tidigare tv-kund med parabol från Viasat. Är du tidigare parabolkund behöver din parabol ha genomgått en paraboljustering för du ska få tillgång till kanalen. Har du inte justerat din parabol ännu? Läs mer här.


Vill du lägga till dina nya kanaler i din favoritlista?

Då behöver den uppdateras efter lanseringen. Här hittar du en beskrivning om hur du gör.

 

 

 

Vi önskar dig mycket nöje och trevlig tittning med dina nya kanaler!