Vårt nya legala namn blir Allente Sverige AB från och med den 1 januari 2022

Nu tar vi sista steget i sammanslagningen mellan Canal Digital och Viasat. Canal Digital AB överlåts till VCB Sweden AB (Viasat) med organisationsnummer 559218-1308 den 1 januari 2022. Samtidigt byter företaget namn till Allente Sverige AB och det är det företagsnamnet du från och med bytet kommer att se hos banken då du betalar dina fakturor, och på dina kontoutdrag.

Vi behåller båda bankgironumren så oavsett om du tidigare har betalat dina Allente-fakturor till Canal Digital AB eller till VCB Sweden AB så du kan fortsätta med dina betalningar till samma mottagarkonto som tidigare. Det samma gäller givetvis dig som har autogiro.

Har du e-faktura och har bett din bank att utföra automatisk överföring av betalningen till Canal Digital behöver du efter den 1 januari be din bank på nytt för att den automatiska överföringen istället ska gå till Allente. Du som har e-faktura med betalning till VCB Sweden AB behöver inte göra någonting.

Eftersom namnet och organisationsnumret också återfinns i våra allmänna villkor så kommer vi fr o m den 1 januari 2022 att uppdatera även där. Se allente.se/allmanna-villkor.