Aktuella serier om verkliga brott

Efterlyst

Under flera säsonger har Efterlyst bidragit till att lösa allvarliga brott med hjälp av engagemanget från tittarna. Programmet sänds direkt från Stockholm med poliser och experter i studion.

Peter Mangs - En seriemördares hemlighet

I serien utlovas nya avslöjanden om att Peter Mangs som är dömd för två mord i Sverige kan ha begått ytterligare mord i Florida under 1990-talet.

Svenska Fall

I dokumentärserien Svenska fall får vi ta del av några av de mest uppmärksammade mordfall som skakat Sverige. 10 säsonger finns tillgängliga nu och i februari 2024 släpps en ny säsong.

Oavsett vilka streamingtjänster du väljer så kan du alltid se de bästa filmerna på Viaplay och tv-serier på svenska tv-kanaler.

The Curious Case Of Natalia Grace

Ett amerikanskt par adopterar en flicka från Ukraina men ställer sedan frågan: Är Natalia verkligen ett barn eller en potentiellt farlig vuxen som låtsas vara ett barn? The Curious Case Of Natalia Grace streamar du på Max.

The Curious Case of Natalia Grace
Finding Andrea

Finding Andrea

En serie som utforskar det gåtfulla försvinnandet av en ensamstående mamma vid namn Andrea Knabel i Kentucky. Hennes försvinnande leder till ny information om hennes sista månader, vilket får nära och kära att tvivla på allt de tidigare trodde sig veta om henne. Finding Andrea streamar du på Max.

The Essex murders

På landsbygden i 90-talets England kombineras droger, pengar och makt med katastrofala följder. Dokumentären undersöker morden på tre män som hittades skjutna i en Range Rover.

The Essex Murders

Samla alla streamingtjänster hos Allente. Allt samlat i en och samma app. Växla mellan streamingtjänster varje månad.

image792qb.png

Streama var du vill, på stor eller liten skärm. Allente-appen finns bland annat för Smart TV, Apple TV, PC/Mac och mobiler och surfplattor.

 

Frågor och svar om Allente Stream