Sommar med Allente

Tips på filmer och serier att se i sommar!

Vi har samlat våra bästa streamingtips för sommaren. För äntligen är den här med lata dagar under parasollet, härliga sommarkvällar i stugan eller kanske en efterlängtad resa? Oavsett vad du gör så kan du ta med Allente-appen och sätta guldkant på dagarna var du än befinner dig.

Passa på att uppleva alla filmer och serier du velat se under året men inte haft tid till. Sträcktitta på nya säsonger av dina favoritserier och kolla ikapp filmerna det snackats om som du missat.

Trevlig sommar från oss på Allente! 🌞

Den nya säsongen av Game of Thrones-spinoffen innehåller ännu mer drama och konflikter. Sommarens största tv-serie är påkostad tv-underhållning när den är som bäst!

Den episka rymdsagan Dune får här sin fortsättning. Se Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson mfl i en av årets största och mest inkomstbringande filmer.

Mad Men har kallats en av de bästa tv-serierna genom tiderna. Dramaserien, som vunnit flera Emmy- och Golden Globe-priser, utspelar sig i 1960-talets New York. Perfekt att streama alla säsonger på Viaplay i sommar!

Serie skapad av Taylor Sheridan, mannen bakom Yellowstone. Jeremy Renner spelar huvudrollen i detta spännande kriminaldrama.

Camilla Läckbergs moderna såpa är tillbaka med intriger som räcker hela sommaren!

Den tredje Trolls-filmen är en härlig, uppföljare om de musikaliska och färgglada penntrollen som vi genom åren har kommit att älska.

En underbar svensk dramakomediserie med Tuva Novotny i huvudrollen. Eva reser till Köpenhamn för att skaffa barn på egen hand och blir kär i donatorn.

Vad passar bättre att få tid att se under semestern än Christopher Nolans tretimmarsepos om utvecklandet av atombomben som belönades med sju Oscars.

Mean Girls är en nyinspelning i musikalisk tappning av den klassiska collegekomedin med samma namn från 2004.

Upptäck veckoarkivet i Allente-appen. Där hittar du program som har visats på dina tv-kanaler upp till sju dagar i efterhand.

Pernilla Wahlgren och hennes familj är tillbaka med nya härliga avsnitt där vi får följa deras ofiltrerade vardag med både skratt och gråt.

Du kan även hyra eller köpa filmer och serier hos Allente. Just nu har vi sommar-rea på massor av filmer i Allente-appen!

Få ett fullspäckat paket med underhållning för hela familjen. Allt samlat i en och samma app.