Serieväljaren - det enkla sättet att hitta nya serier

Är du också trött på att ständigt söka efter nya serier att börja kika på eller har du rent utav serietorka? Lugn, vi hjälper dig att få skräddarsydda och unika serietips. Här berättar vi hur.

När vi under det senaste året har tillbringat allt mer tid hemma så har det också funnits rejält med tid för att maratontitta på serier. På så vis är vi många som har plöjt igenom massvis av serier. Och när eftertexterna till sista avsnittet av serien börjar rulla vet vi att jakten på en ny serie är igång. En jakt som inte alltid är den lättaste. Att kolla på serier är ju bland det bästa som finns, men visst är det ganska tråkigt när det känns som om man redan har sett allt eller inte hittar något som faller en i smaken? Och med tanke på det enorma utbud som finns där ute kan det kännas som att leta efter en nål i en höstack att hitta de där guldkornen. 

Serieväljaren - ny enkel tjänst

Vi vill göra det enkelt för dig att hitta rätt i en djungel av serier. Därför har vi tagit fram Serieväljaren. Den ger dig serietips baserat på dina preferenser och är både enkel och snabb att använda. Bra va? 😀

Det här är serieväljaren

Serieväljaren ger dig tips på 3 serier utifrån hur du svarar på ett antal enkla frågor. Du börjar med att svara på ett par frågor om vad du tycker om ett antal föreslagna serier. Sedan anger du din ålder, dina favoritgenrer och om du till exempel känner för att gråta, skratta eller svettas. Sedan gör algoritmerna jobbet med att ta fram 3 tips på serier som du borde testa utifrån dina svar. Är du inte nöjd med resultatet kan du börja om – betydligt enklare än att be dina vänner om nya tips.

I Serieväljaren ingår serier från Viaplay, TV4 Play, HBO, Paramount+, BBC och Discovery. Så savsett om du gillar true crime, kostymdrama, dokumentärer, komedier eller skräckserier så kommer serieväljaren helt klart att hitta något för dig. Och eftersom det går så fort kan du göra testet flera gånger och fylla i exempelvis vilken genre eller känsla du vill känna just den dagen. 

Spana in Serieväljaren nu och säkra din nästa favoritserie! 

Trevlig tittning 🧡