Nordisk Film + Allente Header

Nordisk Film+

blir en del av Allentes utbud

Nu lanserar vi Nordisk Film+ i vårt utbud! Detta betyder att du kommer hitta Nordisk Film+ innehållet i din Allente-app och njuta av deras stora filmbibliotek när och var du vill samt se fram emot nya filmpremiärer varje vecka.

Du som har Allente Standard eller Premiumpaket för parabol- eller fiber-tv kan ta del av Nordisk Film+ populära utbud av svenska och nordiska filmer, kända Hollywood-produktioner och barnens filmfavoriter som Bamse, Sune och Alfons Åberg. 

 

Vad du kan se på Nordisk Film+

Svenska filmer

Med Nordisk Film + ser du allt ifrån svenska filmklassiker till de senaste biofilmerna. Drama, komedi, familjefilm och spänning med kända skådespelare och älskade karaktärer.

Nordisk Film+ Svenska filmer
1917

Internationella storfilmer

Med Nordisk Film+ hittar du ett noga kurerat urval av kvalitetsfilmer från Hollywood och världen. Här hittar du Oscarsvinnare från förr och uppmärksammade och kritikerrosade filmer från de senaste åren.

Filmer för hela familjen

Svenska komediklassiker för hela familjen och barnfilmer med älskade karaktärer som Bamse, Alfons Åberg och Sune. Dessutom tecknade guldkorn för de yngre och film-serier som uppskattas av alla åldrar. Allt finns på Nordisk Film+ !

Bamse

Frågor & svar om Nordisk Film+