Tv-paket via fiber

Enkelt, tryggt och prisvärt. Här hittar du vårt utbud av tv-paket via fiber.

Fiber-tv med Allente

Fiber-tv från Allente

Har du fiber hemma? Då kan du få tv från Allente via ditt fibernät – Det är enkelt, smidigt och ger dig tillgång till ett stort utbud av underhållning! Tv-signalen skickas via fibernätet direkt till din tv-box.

 

Vilket tv-paket passar dig bäst? 

Är ni många i familjen som vill se olika saker på flera skärmar? Vill du mysa ner dig i soffan och sträcktitta på mängder av bra filmer och serier? Kan du inte få nog av sport? Eller vill du helt enkelt bara se de vanligaste kanalerna? 

Utifrån vad och hur du vill se på tv kan du som Allente-kund välja mellan tre olika tv-paket via fiber: Basic, Standard och Premium. Självklart erbjuder vi även en rad tillvalspaket från till exempel TV4V sport och discovery+ som du kan lägga till utifrån dina intressen.  

Fiber-tv på dina villkor - playtjänster ingår i boxen 

Vi vill att underhållning ska vara på dina villkor, och att du själv ska kunna bestämma när och hur du vill titta på tv! Med våra playtjänster i boxen ser kan du starta, pausa och se dina favoritprogram från början, när det passar dig. På så vis behöver du inte vara styrd av tv-tablåns tider.

Utbudet i playtjänsten baseras på ditt valda tv-paket, och förutsätter en uppkopplad tv-box.