Tv-paket via fiber

Enkelt, tryggt och prisvärt. Här hittar du vårt utbud av tv-paket via fiber.

Tv via fiber

Fiber-tv från Allente

Har du fiber hemma? Då kan du få tv från Allente via ditt fibernät. Det är enkelt, smidigt och ger dig tillgång till ett stort utbud av underhållning! Tv-signalen skickas via fibernätet direkt till din tv-box.

Dessutom ingår Allente-appen. Där hittar du både tv-kanaler och streaming, vilket gör att du kan ta med din underhållning vart du än är.

 

Vilket fiber tv-paket passar dig bäst? 

Med fiber-tv från Allente har du möjlighet att skräddarsy ett tv-paket som passar just dig. Är ni många i familjen som vill se olika saker på flera skärmar? Då kan nån se på sport på tv:n medan en annan familjemedlem kollar serier på telefonen via Allente-appen. Vill hela familjen samlas i soffan för att se underhållningsprogram på tv eller streama en ny film. Då är fiber-tv perfekt eftersom det finns ett stort utbud, det är störningssäkert och smidigt att använda. Du kan själv bygga ihop ett tv-paket som passar dig beroende på om du bara vill se de vanligaste kanalerna eller om du vill ha ett stort utbud av sport, film och serier. 

Utifrån vad och hur du vill se på tv kan du som Allente-kund välja mellan tre olika tv-paket via fiber: Basic, Standard och Premium

 

Tillvalspaket för fiber-tv

Självklart erbjuder vi även en rad tillvalspaket. Med V sport ser du bland annat Premier League, Formel 1, golfmajors, vintersport och NHL. Max Sport ger dig allt från Allsvenskan och Superettan. Med ett sportpaket från TV4 ser du alla matcher från SHL och HockeyAllsvenskan.

För dig som vill se nya filmer och serier finns SkyShowtime och Viaplay Film & Serier i det ordinarie utbudet. Därefter kan du utöka med tillvalspaket som exemplevis Max Basic med reklam och fler nordiska tv-kanaler.  

 

Låt oss hjälpa dig med din beställning!

Fyll i vårt kontaktformulär nedan så ringer vi upp dig för att hjälpa dig att beställa.