Allente Företag

Tv till företag och organisationer

Allente erbjuder ett brett tv-utbud till alla typer av företag, organisationer och institutioner. Med våra skräddarsydda paketlösningar visar du enkelt tv för gäster, anställda, kunder och andra besökare.

TV till företag
Tv till

Offentlig visning

Allente är bäst på tv till offentlig visning! Visa allt från italiensk ligafotboll till fotbolls-EM och lokala matcher på din bar, café, restaurang eller butik.

Fortsätt
Tv till

Hotell och boenden

Vem skulle inte ge vistelsen en extra stjärna när man kan avsluta kvällen med att se sin favoritserie från en skön hotellsäng?

Fortsätt
Tv till

Arbetsplatsen

Öka trivseln hos dina medarbetare genom att erbjuda ett riktigt bra tv-utbud på jobbet. Samlas framför de senaste nyheterna, underhållningen och sportevenemangen.

Fortsätt
Tv till

Industrin

Inom industrin och på fartyg jobbar de anställda långt hemifrån i perioder. Att ändå kunna se sina favoritprogram, matcher och serier på tv gör mycket för välbefinnandet.

Fortsätt
Tv till

SMATV och BRF

Äger du ett fristående kabel tv nät eller företräder en bostadsrättsförening (SMATV/BRF)? Då kan Allente kan hjälpa till med ett riktigt bra tv-utbud.

Fortsätt
Tv till

Offentlig sektor

Ett bra och varierat tv-utbud uppskattas av både anställda, besökare och patienter. Vi erbjuder tv-lösningar för sjukhus, skolor, fängelser, kommuner och andra institutioner.

Fortsätt
SHL & HockeyAllsvenskan på C More

Äntligen hockeystart!

Sveriges bästa hockeyliga är igång. Med C More Sport Hockey från Allente kan du visa alla matcherna. Vi bjudar på den första månaden!

Så visar du SHL

Hur kan vi hjälpa dig idag?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och svarar på dina frågor.

Satellit
Kristallklart

Få oslagbar ljud- och bildkvalitet med tv via satellit.

Skräddarsytt
Skräddarsytt

Tv-kanaler och paket som passar just dina kunder och behov.

Kundservice
Vi hjälper dig

Vår kundservice finns alltid till hands och svarar gärna på dina frågor.