vallentines allente 2024

Tips på bra romantiska filmer!

Årets mest romantiska dag, alla hjärtans dag, är snart här. Oavsett om du föredrar att fira med att äta middag med din älskade och se en ny romantisk film till efterrätt, eller samla tjejgänget i soffan med en bra romantisk komedi så har vi underhållningen för dig! Här får du tips på de bästa kärleksfilmerna, både romantiska komedier och romantiska dramafilmer. 🤩 😍

Du hittar alla 💓 filmerna i Allente-appen! 📱

Är du kund hos Allente men har inte aktiverat appen än? Här visar vi dig hur du kommer igång!

 

Beställ här och streama de bästa romantiska filmerna hos Allente.

Fyra bra romantiska filmer 🥰

La La Land

En modern klassiker! Denna romantiska musikal med Emma Stone och Ryan Gosling i huvudrollerna bjuder på gnistrande kemi, extravaganta dansnummer och naturligtvis: kärlek! Upplev den vackra miljön och den hopplösa kärleken i Los Angeles mellan en aspirerande skådespelerska och en passionerad jazzmusiker i denna Oscarsbelönade favorit.

Ticket to Paradise

Det frånskilda paret David och Georgie (Julia Roberts och George Clooney) återförenas efter 25 års separation med ett gemensamt mål: att förhindra att deras dotter gör samma misstag som de gjorde genom att gifta sig för unga. Denna tropiska komedi bjuder på varma känslor, en stjärnspäckad rollista och massor av charm!

Magic Mike: Last Dance

Channing Tatum återvänder i sin ikoniska roll som Mike "Magic Mike" Lane, som denna gång ska sätta upp en magisk dansshow i London med den rika Maxandra "Max" Mendoza, spelad av Salma Hayek. På vägen möter Mike en rad prövningar och svårigheter - kommer de att få ihop showen i tid för premiärkvällen?

Världens värsta människa

En prisbelönt romantisk dramakomedi som tog världen med storm! Den norska filmen följer en ung kvinna, Julia (Renate Reinsve), när hon försöker navigera mellan kärlek, karriär och en rädsla för livet i dagens Oslo. Filmen är en vacker skildring av svåra relationer och omöjliga beslut, med en humoristisk vinkel som verkligen får den att sticka ut.

Mer sugen på action och adrenalin? 🚔

Då kan vi rekommendera någon av de här filmerna för att slippa sockrig alla hjärtans dag-underhållning! Även dessa actionfilmer hittar du i Allente-appen.

Fast X

Dom Toretto och hans familj konfronterar en farlig fiende från det förflutna som vill förstöra Doms värld och allt som betyder något för honom. En actionfylld film med snabba bilar och spektakulära scener!

Mission Impossible: Dead Reckoning

Ethan Hunt och hans IMF-team ger sig ut på sitt farligaste och mest omöjliga uppdrag hittills: Att spåra upp ett fruktansvärt nytt vapen som hotar hela mänskligheten innan det hamnar i fel händer.

The unbearable weight of massive talent

En galen actionkomedi där Nicolas Cage spelar sig själv. Han hamnar tillsammans med Pedro Pascal i ett äventyr efter att uppträtt på ett födelsedagsfirande i Spanien.

Få ett fullspäckat paket med underhållning för hela familjen. Allt samlat i en och samma app.